JJK-Viikingit: Martonen puolustaa Lahtista

29.10.2010
JJK-Viikingit: Martonen puolustaa Lahtista

Päävalmentaja Kari Martonen ei ole keskiviikkoillan tuomariston kanssa samaa mieltä Mika Lahtisen saamasta suorasta punaisesta kortista.

– Tilanne oli sellainen, että mun mielestä meille olisi alun alkaenkin kuulunut siitä vapari. Livenä en tietenkään nähnyt tapahtumia kovin hyvin kun vaihtopenkki oli kentän toisella laidalla. Mutta mitä on dvd:a katsottu, oli Ladan saama suora punainen kortti aika käsittämätön tuomio.

Lahtinen on ulosajon vuoksi pelikiellossa ja siten sivussa lauantain toisesta osaottelusta. Pelisuunnitelmaan vajaalla pelaaminen vaikutti, vaikka JJK siirtyikin johtoon pian ulosajon jälkeen.

– Tuossa tilanteessa tulee jokaiselle pelaajalle lisävirtaa, kun tajutaan että joudutaan pelaamaan yhden vajaalla. Jalkaa löytyy entistä enemmän ja kaveria autetaan. Mutta onhan se eri asia pelata kymmenellä kuin yhdellätoista miehellä, Martonen toteaa.

Pelikiellossa olevan Lahtisen ja pitkäaikaispotilaiden Tumannon ja Tapanisen lisäksi sivussa on lauantaina U19-maajoukkueen matkassa oleva Samu Nieminen. Keskiviikon pelin harjoituksissa tulleen tällin vuoksi väliin jättänyt Matti Lähitie on käytettävissä.

JJK