JJK-TPS: Särkkä: ”Positiivisesta kiukusta energiaa”

29.07.2012

JJK:n komea taival Euroopan kentillä päättyi torstai-iltana katkerasti vierasmaalisäännöllä ja nyt katseet ja keskittyminen ovatkin vain ja ainoastaan Veikkausliigassa. Ajatukset saadaankin heti pois tappiollisesta Monenegron matkasta, kun kovassa iskussa oleva TPS saapuu sunnuntaina Harjun ELY-stadionille.

 

– Zeta-ottelua on turha enää märehtiä, se on nyt nollattu ja kaikki energia on suunnattu kohti huomista, sanoo JJK-valmentaja Jori Särkkä.

 

– TPS on aina vaikea vastustaja, mutta nyt he ovat olleet erityisen huikeassa vireessä. Me lähdemme kuitenkin ehdottomasti katkaisemaan heidän voittoputkeaan!

 

JJK palasi europelimatkaltaan Jyväskylään vasta perjantai-iltana ja monet ovatkin pohtineet, riittääkö rankan reissun jälkeen näinkin pian virtaa tiukkaan otteluun. Särkkä kuitenkin sanoo, että ilme kotimaan kentille palatessa oli pirteä.

 

– Matka oli toki pitkä, mutta oliko se loppujen lopuksi miten raskas? Valmistautuminen ja palautuminen näin tiiviillä tahdilla pelatessa ovat erityisen tärkeitä – niin joukkue- kuin yksilötasollakin ja jokainen joukkueessa on osoittanut sen osalta hienoa ammattimaisuuttaan toiminnassaan. Valmistavissa treeneissä oli  todella hyvä ja terävä ilme ja jokaisella on selvästikin sopivasti jotain hampaankolossa. Itseluottamus joukkueessa on kova ja putoaminen nostatti selvästi tietynlaista positiivista kiukkua, joka antaa energiaa.

 

– Nuo kaksi pelattua kierrosta osoittivat, että pystymme pärjäämään myös niissä peleissä. Päästiin nyt maistamaan, millaista eurokentillä pelaaminen on ja jokaiselle tuli takuuvarmasti nälkä päästä pelaamaan niitä pelejä lisää. Haluamme pelata loppukauden niin, että pääsemme ensi kaudellakin pelaamaan Eurooppaan – ja ensimmäinen askel kohti sitä on mahdollisuus ottaa nyt.