JJK sopimukseen Juho Luoman ja Leif Ludwigin kanssa

04.04.2019

JJK on vahvistanut jälleen rivejään kahdella omalla kasvatillaan, kun sekä Juho Luoma että Leif Ludwig jatkavat Kettupaidassa myös kaudella 2019.

Juho Luoma on vuonna 2000 syntynyt monipuolinen puolustuspään pelaaja joka operoi enimmäkseen oikean laitapakin tontilla, mutta kokemusta on kertynyt myös vasemman laitapakin sekä topparin rooleista. 6-vuotiaasta saakka JJK:ssa pelannut Luoma on erinomainen joukkuepelaaja ja toimikin luontaisen johtajuutensa vuoksi joukkueensa kapteenina B-nuorissa.

Viime vuonna alkukaudesta loukkaantumisista kärsinyt JJK:n puolustuksen luottopelaaja teki Kolmosen debyyttinsä KuKi:a vastaan kesäkuussa ja pelasi isossa roolissa kaiken kaikkiaan 11 ottelussa loppukauden aikana. Päävalmentaja Basam Elfadl on enemmän kuin tyytyväinen Luoman päätökseen jatkaa uraansa Kettupaidassa.

– Juhon päätös jäädä meille on suuri ilon aihe. Hän on isolla sydämellä pelaava jätkä, joka tuo hyvää fiilistä ja on joukkueen taistelun ehdoton ruumiillistuma. Juho on meille tulevaisuuden johtaja.

Juho Luoma kuului viime kaudella Villikettujen runkomiehistöön Kolmosessa.

 

Toinen tuore sopimuspelaaja Leif Ludwig on niinikään JJK-kasvatti. Tämän viikon lauantaina 18 vuotta täyttävä hyökkääjä on ollut vuosien ajan joukkueensa tehokkaimpia maalintekijöitä ja viime kaudella hyökkääjä tykittikin 19:sta B-nuorten ottelussa peräti 26 maalia voittaen sarjansa valtakunnallisen maalikuninkuuden kaikki lohkot huomioon ottaen. Ennen siirtymistään Kettupaitaan 11-vuotiaana kookas kärkimies ehti edustaa myös FC Blackbirdia ja Komeettoja, debyytti aikuisten tasolla tapahtui puolestaan Villikettujen paidassa viime kaudella. Elfadl uskoo talvella edustusjoukkueeseen liittyneen Ludwigin painavasta laukauksesta olevan hyötyä myös alkavalla kaudella.

– ”Lefa” on päässyt nyt mukaan joukkueen rytmiin ja tuo meille erilaisen vaihtoehdon kärkeen isokokoisena, mutta pelaavana hyökkäyspään pelaajana. Nälkäisenä ja fyysisenä hyökkääjänä hän on kenelle vain hankala pidettävä, joka lentoon päästessään paukuttaa maaleja liukuhihnalta.

Leif Ludwig teki Kolmosen debyyttinsä viime vuoden kesäkuussa Viitaniemessä JPS:a vastaan.

 

Tilaa kausikorttisi Kolmoseen tai liity seuran jäseneksi

JJK on julkaissut 12 pelaajasopimusta ja lisää pelaajauutisia on luvassa vielä tällä viikolla. Kausi starttaa kotiotteluiden osalta 15.5. ja nyt onkin oiva tilaisuus tukea seuraa ja tilata oma kausikortti, jolla näet jokaisen ottelun itse valitsemaltasi parhaalta paikalta.

Kausikortin hinta on 50 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sekä vapaavalintaisen paikan katsomosta Harjulla ja Viitaniemessä pelattavissa JJK:n kotiotteluissa kaudella 2019. Korttiin ei tule numeroitua istumapaikkaa, joten sillä voi valita oman paikkansa otteluun saapuessaan ja halutessaan katsoa vaikka jokaisen kamppailun eri paikalta ja päästä samalla aina kaverinkin viereen istumaan. Maksetun korttisi voit noutaa stadionin portin lipunmyyntipisteeltä ensimmäiseen otteluun saapuessasi.

Toinen hyvä tapa tukea seuran toimintaa on liittyä JJK Jyväskylä ry:n jäseneksi. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun (100 euroa) seuran tilille tai vastaavasti voit halutessasi valita myös tukijäsenyyden, jonka hinta on 1 000 euroa.

Kausikortin tilaaminen tai jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi lomakkeella, jonka löydät klikkaamalla TÄSTÄ.