JJK paikallisin voimin Veikkausliigassa – uutena mukaan Liveto kehittämään lipunmyyntiä

07.04.2017

jjk-liveto-paikallinen-yhteistyo-veikkausliiga-2017

JJK:n pelaajiston lisäksi myös yhteistyökumppanirintamalla on paikallisuus vahvasti edustettuna. Nyt mukaan kettumenoon liittyy Liveto, joka tuo uuden, kätevän tavan ostaa kaikkien kategorioiden pääsylippuja suoraan JJK:n verkkosivuilta!

JJK:n edustusjoukkueen runko on monen kauden ajan perustunut vahvasti omiin kasvatteihin ja paikallisiin pelaajiin. Vaikka useampikin runkopelaajiin kuulunut oma kasvatti on vaihtanut maisemia viime kauden päätteeksi, tulee joukkue silti tulevalla kaudellakin olemaan yksi Veikkausliigan omavaraisimpia.

Paikallisten yhteistyökumppanien joukkoon liittyy nyt Tapahtumamyyntipalvelu Liveto, joka tuo kettukannattajien käyttöön lipunmyyntijärjestelmän suoraan JJK:n verkkosivuille. Jatkossa katsoja voikin ostaa ennakkoon haluamansa lipun stadionille – myös numeroidun paikan katetusta pääkatsomosta. Lippu tulee pdf-muodossa sähköpostiin eli sen voi näyttää portilla suoraan mobiililaitteesta, mutta sen voi halutessaan myös tulostaa.

Liveton avulla haluamme palvella katsojia entistä paremmin ja tehdä lippujen ostamisesta mahdollisimman helppoa, suoraan JJK:n kotisivuilta. Liveton ratkaisu on ainutlaatuinen ja JJK onkin ensimmäinen Veikkausliigan joukkue joka mahdollistaa lippujen ostamisen suoraan omilta kotisivuiltaan.

liveto-sivupalkki-jjk.fi

JJK.fi-sivuston kaikkien sivujen oikeassa laidassa on siis tästä lähtien ”Osta lippuja”-painike,  jota klikkaamalla aukeaa sivupalkki – siitä pääset suoraan lippuostoksille haluamaasi kotiotteluun!

Liveton kautta myynnissä on lippuja niin aurinkokatsomoon kuin katettuun pääkatsomoonkin. Pääkatsomoon on kaudella 2017 saatavilla sekä numeroimattomia että paikkanumeroituja lippuja – numeroidut liput ovat myynnissä vain ennakkoon Liveton kautta! Ennakkoliput ovat totuttuun tapaan edullisempia kuin portilta ostettuna.

Muiden lippujen ostaminen tapahtuu suoraan JJK:n kotisivuilla, numeroituja pääkatsomolippuja varten siirrytään Liveton verkkokauppaan, josta löytyy pääkatsomon katsomokartta – siitä voit valita suoraan haluamasi paikan. Numeroitujen pääkatsomolippujen myynti päättyy 3,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Vahvasti paikallinen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin

Myös ottelutapahtumiin liittyen paikalliset toimijat ovat vahvasti mukana. Matseja ennakoidaan Radio Kompassin taajuuksilla ja perinteinen ennakkolipunmyynti tapahtuu jatkossa Neste-myymälöissä Savelassa, Tourulassa sekä uutena kaudelle 2017 myös Kirrissä.

Ennen Harjulle saapumista VIP-vieraat voivat nautiskella Ravintola Vesilinnan tarjoiluiden parissa, Harjun VIP-tiloissa taas on jo useamman kauden ajan ollut tarjolla Art Cateringin herkullisia ja laadukkaita ruokia. Kotimatsien viralliset Jälkipelit taas käydään jatkossakin totuttuun tapaan Revolutionissa.

Lisäksi Harjun anniskelupisteissä tulee olemaan tarjolla nyt jo kolmas versio valtakunnallisestikin huomattavasta erikoisuudesta: Panimo Hiisi valmistaa yhteistyössä JJK:n kannattajien kanssa nyt jo kolmannen version Harjun Kettu-oluesta, jota saa stadionin lisäksi myös valituista paikallisista myyntipisteistä.

Kohta mennään!

Veikkausliiga starttaa JJK:n osalta 8.4. vierasottelulla hallitsevan mestarin IFK Mariehamnin vieraana. Kotiottelut puolestaan alkavat sunnuntaina 23.4., kun Harjulle saapuu kestomenestyjä HJK.

Ennakkoliput ovat siis nyt myynnissä Livetossa! Toistaiseksi myynnissä ovat liput kotiotteluihin toukokuun loppuun asti – tervetuloa lippuostoksille, Harjulla tavataan!

Kapteeni Tommi Kari

liveto-logo-03