JJK onnittelee 150-vuotisjuhlavuottaan viettävää Jyväskylän yliopistoa aurinkoisella Harjulla

23.05.2013

Jyväskylän yliopisto esittää: JJK vs KuPS to 23.5. klo 18:30

 

Pelipäivä on aina juhlapäivä – ja erityisen juhlakkaan aurinkoisesta torstaistamme tekee paikallisottelun JJK vs KuPS otteluisäntä Jyväskylän yliopisto.

 

Kettuseuran juhliessa 90-vuotista seuratoimintaa jalkapallon saralla, Jyväskylän yliopistolla on pistää mittariin vielä astetta kovemmat lukemat kun akateeminen koulutus kotikaupungissamme täyttää kunnioitettavat 150 vuotta. Juhlahumun ja -ottelun keskellä onkin mukava todeta molempien osapuolten löytäneen toisensa jo vuosia sitten ja vahva yhteistyö Jyväskylän yliopiston ja JJK:n välillä jatkuu vireänä myös juhlavuoden merkeissä.

 

– Yhteistyö JJK:n kanssa on Jyväskylän yliopistolle luontevaa, sillä liikunta ja urheilu ovat meille merkittävä asia. Maamme ainoa liikuntatieteellinen tiedekunta on Jyväskylässä, ja erittäin kattava, maankuulu yliopistoliikuntamme tukee henkilökunnan ja opiskelijoiden hyvinvointia.  Yliopistolla on tänä vuonna 150-vuotisjuhlavuosi, jonka yhteydessä yliopisto ja 90-vuotista jyväskyläläisen seurajalkapallon historiaa kunnioittava JJK juhlivat nyt yhdessä, Jyväskylän yliopiston hallintojohtaja Kirsi Moisander sanoo.

 

Myös jalkapallokentän puolella ollaan todella onnellisia Jyväskylän yliopiston vahvasta roolista niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

 

– Jyväskylän yliopisto on meille mahtava voimavara. Ansioitunut akateeminen opinahjo pitää kauniin Keski-Suomemme viriilinä ja nuorekkaana, toimien isona vetovoimatekijänä myös tuleville fiksuille jalkapalloilijan aluille. Lisäksi yliopiston tutkimusosaaminen on monella alalla omaa luokkaansa ja myös me seurana olemme päässeet hyödyntämään tätä resurssia, JJK:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen kommentoi iloisena.

 

Molempien juhlakalujen juhlaottelu JJK vs KuPS tänään aurinkoisella Harjun stadionilla klo 18:30. Tervetuloa!