JJK kiinnitti kaksi omaa kasvattiaan

11.01.2018

dav

Kettulauma kasvaa kahdella oman kylän lupauksella!

JJK on tehnyt kaksivuotiset sopimukset kahden oman kasvattinsa kanssa: Aati Riihimäki ja Vertti Lepo nähdään siis Kettupaidassa tulevien kahden kauden ajan!

Riihimäki on vuonna 1998 syntynyt maalivahti, Lepo taas vuonna 2000 syntynyt keskikenttäpelaaja. Molemmat nähtiin viime kaudella Villikettujen riveissä Kakkosessa.

Riihimäki nousee edustusjoukkueeseen jatkamaan lupaavien kettuvahtien perinnettä.

– Kyllähän tavoitteena tietty on, että lähdetään hakemaan peliaikaa ja sen myötä vakiinnuttamaan pelipaikkaa. Pelaamisen lisäksi myös opiskelu kiinnostaa ja myös opiskelupaikan hakeminen onkin suunnitelmissa, Riihimäki kertoo.

villiketut-ackajaani-viitaniemi-20170916_174147

Lepo (#55) kuului viime kaudella Villikettujen runkomiehistöön Kakkosessa – kuvassa vastassa Ykköseen ensi kaudeksi noussut AC Kajaani.

Lepo nähtiin edustusjoukkueen mukana ensimmäisiä kertoja keväällä 2016 ja jo tuolloin nuorukainen ihastutti kettukannattajia kypsillä otteillaan. Nyt edessä on ensimmäinen kausi edustusjoukkueen sopimuspelaajana.

– Hienot fiilikset, nautin tällä hetkellä tosi paljon futiksen pelaamisesta ja lähden innolla tutkimaan, missä kulkee omat rajat jalkapallon suhteen.

– Tavoitteena on tietenkin saada peliaikaa – ja viettää hieno kesä futiksen parissa!

Toimitusjohtaja Caius Forsberg on tuoreista sopimuksista luonnollisesti todella hyvillään.

– Tottakai on todella mahtavaa, että jälleen kaksi omaa junioria on ottanut askelen edustusjoukkueeseen!

Viimeisimpien sopimusten myötä JJK:lla on kasassa 16 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle! JJK:n vuoden 2018 ottelut starttaavat perjantaina 12.1. harjoitusottelulla, kun klo 14 vieraaksi Vehkahalliin saapuu KuPS.

jjk-ykkonen-2018-www-940x348