JJK-Inter: Ennakkolipunmyyntipiste nyt kauppakeskus Forumissa – ottelupuolueena Keskusta!

25.09.2012

Veikkausliiga jatkuu jälleen keskiviikkona. JJK:n vieraaksi Harjun ELY-stadionille saapuu sarjakärki Inter ja ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18:30 Harjun ELY-Stadionilla!

 

Ennakkolipunmyyntipiste siirtyy nyt Kävelykadulta sisätiloihin kauppakeskus Forumiin. Otteluun voi tietenkin jälleen ostaa lippuja myös normaaleista ennakkomyyntipisteistä (Intersport Tourula, Sepänaukion Kotipizza, O’Malleys ja Memphis) ja Lippupalvelusta.

 

Forumin ennakkolipunmyyntipiste on avoinna tiistaina kello 15-17 ja ottelupäivänä keskiviikkona kello 14-16. Paikalla on jälleen tuttuun tapaan myös pelaajia – lisäksi pientä kisailua, jossa voit voittaa ottelulipun ja kausikirjan!

 

 

Pelipuolueena Keskusta

 

JJK ja Pelastusarmeija järjestävät kuntavaalien lähestyessä kampanjan, joka tarjoaa puolueille mahdollisuuden esittäytyä JJK:n kotiotteluissa. Kampanjan tarkoituksena on aktivoida etenkin nuorien äänestysintoa ja kannustaa yleisöä vaikuttamaan kotikuntansa tärkeisiin asioihin äänestämällä kuntavaaleissa.

 

Tällä kertaa pelipuolueena on Keskusta, joka on kuntavaaliteemoineen esillä ottelussa. Ottelun tauolla puolueen edustaja on pääkatsomon edessä haastattelussa vastaamassa tiukkoihin kysymyksiin tulevista vaaleista!

 

keskusta_ilmoitus

 

 

keskiviikko 26.9. 2012

14 – 16 Ennakkolipunmyyntipiste kauppakeskus Forumissa avoinna
17:30 Harjun ELY-stadionin portit avataan
17:30 Kentän valot syttyvät
17:30 Kettutasanne ja Klubiteltta avaavat ovensa
18:30 Veikkausliigan ottelu JJK – FC Inter alkaa!
n. 19:17 Ottelun puoliaika alkaa
n. 19:18 Pelipuolue esittäytyy: Haastattelussa Keskusta
n. 20:20 Ottelu päättyy
21:00 Jälkipelit O´Malleysissa