JJK-Inter: Abahassine paikkaa poissaoloja kärjessä

19.03.2011

JJK lähtee Liigacupin puolivälieräotteluun haastamaan vahvaa vierailijaa FC Interiä. Viime vuosilta Kettupaidoilla on Interistä karvaita kokemuksia.

– Inter on ollut meille vastustaja, jota vastaan ei olla pärjätty. Ei olla saatu parasta irti, joten tänään on siinä mielessä kasvojen pesun paikka, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Job Dragtsman valmentama Inter on tunnettu aktiivisesta ja pallokontrolliin pyrkivästä pelitavastaan, mutta viime kaudella turkulaiset yllättivät JJK:n Vaajakoskella täysin vetäytymällä ja keskittymällä teräviin vastaiskuihin.

– He ovat taktisesti vahva joukkue, mutta interiläistä futista pelaavat varmasti, tuskin tänään suuria taktisia yllätyksiä nähdään, Särkkä arvioi.

Kettupaidat pelasi viikko sitten ehjän ja tiiviin 90-minuuttisen Jaroa vastaan. Samaan on pystyttävä tänään.

– Kyllä meidän pitää parastamme esittää jos halutaan noin hyvää joukkuetta vastaan pärjätä. Jaroa vastaan puolustettiin tiiviisti ja erityisesti Tuomanen ja Korte pelasivat keskikentän keskustassa mainiosti. Myös hyökkäyspelissä pystyttiin tekemään hyviä kombinaatioita joilla päästiin tilanteisiin. Näitä elementtejä pitää viedä nyt eteenpäin.

JJK:n kokoonpanosta ovat sivussa pelikiellossa oleva Mikko Hyyrynen, sekä loukkaantuneet Babatunde Wusu, Lasse Linjala ja Touko Tumanto. Myös Tuomas Latikka on jalkavaivojen vuoksi sivussa.

– Toke (Tumanto) tekee vahvasti tuloaan, mutta ei ole vielä mukana kokoonpanossa. Viime viikolla hän treenasi jo täysillä joukkueen mukana ja osallistui myös peliosuuksiin, Särkkä viestittää ilouutista Kettupaitojen sairastuvalta.

Myös Linjalan vamma saattaa olla ensiksi pelättyä lievempi. Hyökkäyspään akuuttia miesvajetta paikkaa Zakaria Abahassine, joka aloittaa Inter-ottelun Jani Virtasen kärkiparina.

JJK-FC Inter Vehkalammella klo 14.00.

JJK:n avaus: Korhonen; Markkula, Nieminen, Pasoja, Viren; Gruborovics, Tuomanen, Korte, Manninen; Virtanen, Abahassine.
Vaihtopelaajat: Szerovay, Okkonen, Tapaninen, Reintam, Poutiainen, Kautto, Kari.