JJK Hongan kaatoon perjantaina

16.12.2010

16122010honkakaatuu

JJK Hongan kaatoon perjantaisen treenimatsin merkeissä

Los Zorros eli kettupaidat kääntävät kokan kohti Espoota FC Hongan asettuessa treenipelin vastustajaksi perjantaina 17.12. Ratiopharm Arenalla.

Viimeviikonloppuinen harjoituspeli Joensuun Jippoa vastaan jouduttiin perumaan pakkasherran iskiessä pahemman kerran, joten ottelu FC Honkaa on JJK:n ensimmäinen harjoituspeli isommalla kentällä joukkueen valmistautuessa Veikkausliigakauteen 2011.

”Loistavaa että pääsemme viimein pelaamaan kunnon ottelun ja katsomaan kuinka harjoitusten opit toteutuvat kentällä. Tärkein funktio tällä on tietysti nähdä testipelaajamme tositoimissa,” JJK:n valmentaja Kari Martonen analysoi huomista ja viittaa joukkueen harjoituksissa tälläkin viikolla esiintyneeseen runsaslukuiseen testipelaajien määrään.

Harjoituspeleissä tulos ei tosiaankaan ole kovin olennainen tekijä, mutta viime kauden virallisissa otteluissa JJK:n ja FC Hongan kamppailut olivat mielenkiintoisia trillereitä molempiin suuntiin. Kevättalvella pelatussa Liigacupin finaalissa Honka vei voiton rangaistuspotkukisassa ja oli myös tyly vieras Vaajakosken maisemissa JJK:n ”evakkokotiottelussa”, vieden kolme pistettä pääkaupunkiseudulle viime hetken maalilla 0-1 päättyneessä kamppailussa. Kettupaidat kuittasivat kuitenkin tyylikkäästi omassa vieraspelissään Tapiolan maisemissa ja hienon taistelun kautta kaappasivat täyden pistepotin  takaisin Keski-Suomen synnyinseuduille 2-3 lukemilla.

FC Honka – JJK Esport Ratiopharm Arenalla perjantaina 17.12. klo 15:15.