JJK-HJK: Martonen vaatii jämäkkyyttä

15.06.2012

treenit_jjkhjk_150612

    JJK valmistautui HJK-otteluun aurinkoisissa merkeissä.

 

 

JJK:lla on lauantaina edessään toinen suuri haaste kuluvan viikon aikana, kun vastaan asettuu hallitseva mestari HJK. Päävalmentaja Kari Martonen on ottelua edeltävänä päivänä hyvissä tunnelmissa.

 

– Aurinko paistaa ja fiilis on oikein hyvä!, Martsi tunnelmoi treenikentän reunalla.

 

– Ja edessä hieno ottelu kovaa vastustajaa vastaan. HJK on hieno vastus – suuri ja kaunis!, Martonen kehuu pilke silmäkulmassaan kasvattajaseuraansa, jonka riveissä hän myös muun muassa voitti kolme SM-kultaa 80-luvulla.

 

– Emme me kuitenkaan voi keskittyä liiaksi vastustajaan – meidän on keskityttävä omaan peliimme. On hyvä, että tämä ottelu tulee näin pian, niin ei tarvitse pohtia tuota KuPS-tappiota sen pidempään, Martonen toteaa.

 

– Maanantain otteluun nähden meidän on pysyttävä puolustussuuntaan yhtenäisempänä aivan loppuun asti. Jos pystymme pitämään oman pelimme jämäkkänä, se on se keino, jolla me voimme horjuttaa HJK:ta. Emme saa päästää otetta lipsumaan, Martonen teroittaa.

 

– Toisaalta taas toisessa päässä hyökkäykset pitäisi useammin saada päätettyä kunnon maalintekoyritykseen.

 

Kettuleirissä maanantain masentava ottelu onkin unohdettu ja HJK-ottelua kohti mennään positiivisissa, mutta näytönhaluisissa tunnelmissa.

 

– Ottelua edeltävissä treeneissä tuntui porukka olevan hyvillä mielin. Jokainen on myös varmastikin niin sisuuntunut KuPS-ottelusta, että halutaan näyttää, että oikeasti osataan pelata hyvää futista, Martsi toteaa.

 

– Pelaajatilannekin on meillä nyt oikein hyvä – paljon vaihtoehtoja käytettävissä!

 

 

JJK – HJK lauantaina 16.6.2012 Harjun ELY-stadionilla kello 18:30

 

 

treenit_jjkhjk_150612_02

    Kesä ja kärp…kettuset!