JJK-Haka: Kari korvaa Gruborovicsin, Hilska nousee vaihtopenkille

16.05.2011

160511JJK_HakaJJK lähtee kauden toiseen kotiotteluunsa maanantai-iltana kokoonpanolla, jossa Tommi Kari korvaa vasemmalla laidalla torstaina Rovaniemellä jalkaansa loukanneen Tamás Gruborovicsin. Muuten miehitys on sama kuin RoPS:n kaadossa.

– Puolustuslinjassa Samu (Nieminen) huilaa tämän pelin nuorten maajoukkuereissun jälkeen, ja Pasoja on hieman sairastellut. Nyt mies on kunnossa, mutta halutaan olla varmoja että avauskokoonpanon miehillä on täysi energialataus, valmentaja Jori Särkkä taustoittaa.

Näin perjantaina Veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Mikk Reintam pelaa heti perään toisen liigaottelunsa.

– Mikk pelasi Rovaniemellä ihan hyvin. Se oli tiukka peli, ensimmäinen liigapeli vieraissa ja puolustuslinja vielä joutui ensimmäisellä jaksolla aika kovaan paineeseen. Hyvä suoritus, Särkkä näkee.

Mielenkiintoinen debyytti nähdään tänäänkin, sillä viime viikolla TamU:n raunioilta Jyväskylään siirtynyt nuori Antto Hilska nousee välittömästi Kettupaitojen vaihtopenkille pelinumerolla 15.

– Joskushan se on kokoonpanossa oltava ensimmäisen kerran, miksei nyt olisi hyvä hetki. Antto on ollut harjoituksissa hyvä, määrätietoinen nuori kaveri.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Okkonen, Reintam, Latikka; Kari, Korte, Tuomanen, Manninen; Virtanen, Hyyrynen.

Vaihtopenkki: 31 Viljala, 5 Pasoja, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 15 Hilska, 16 Markkula, 23 Poutiainen.

JJK – FC Haka Harjulla tänään kello 18.30.