Hope-teemaottelu JJK-EIF – Näin sinäkin voit tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuuden harrastaa

22.08.2018

Huom! Ottelun alkamisaika on muuttunut alkuperäisestä. Ottelu pelataan klo 14:00!

JJK:n seuraava kotiottelu, sunnuntaina 9. syyskuuta klo 14:00, on Hope-hyväntekeväisyysottelu. Tässä artikkelissa kaikki tieto siitä, kuinka voit ottelupäivänä auttaa ja tukea vapaaehtoisvoimin toimivaa Hope ry:tä.

JJK kiittää kaikkia keräykseen osallistuvia tarjoamalla ilmaisen sisäänpääsyn otteluun!

Ennakkolipun Hope-teemaotteluun voit ostaa tästä linkistä!

Tällä kaudella lähes jokainen miesten Ykkösen seura pelaa Hope-teemaottelun. Monella Ykkösen paikkakunnalla onkin siis jo osallistuttu Hope ry:n tukemiseen erilaisin lahjoituksin. Sunnuntaina 9. syyskuuta on JJK:n vuoro kantaa oma kortensa kekoon, kun Harjulla pelataan JJK:n ja EIF:n välinen Hope-teemaottelu!

Saapuessasi JJK-EIF otteluun voit tukea Hope ry:tä seuraavilla tavoilla:
1) Onko sinulla vanhaksi jääneitä, kooltaan liian isoja/pieniä tai muuten vaan tarpeettomia lapsille/nuorille käyviä urheiluvälineitä, esim. suksia, jalkapalloja, luistimia tai vaikkapa tennismailoja? Nyt niille olisi erittäin arvokasta käyttöä. Voit tuoda ne mukanasi JJK-EIF otteluun ja lahjoittaa Hope ry:lle.
2) Voit myös lahjoittaa lasten/nuorten harrastus- tai urheiluvaatteita. Huomioithan, että tavara- sekä vaatelahjoitusten tulee olla ehjiä, puhtaita ja ajanmukaisia!
3) Lisäksi mainio tapa osallistua on lahjoittaa jokin elämys tai lahjakortti! Esimerkiksi leffalippu, kylpylälippu tai lippu johonkin urheilutapahtumaan.

Mikä on Hope ry? 
Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Hope pyrkii siihen, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Vuonna 2017 Hope auttoi 6568 perhettä ja apua saaneita lapsia oli 16 960.

Lisätietoja Hope ry:n toiminnasta sekä siitä, miten voit halutessasi auttaa järjestöä, vaikket JJK-EIF ottelun tiimoilta sitä pystyisi tekemään: https://hopeyhdistys.fi/

Käytännössä ottelupäivänä Hope ry:n tukeminen toimii seuraavasti:
-Kun saavut otteluun, voit tuoda lahjoituksesi Ihantolantien puoleisen pääportin edestä löytyvälle keräyspisteelle.
-Lahjoituksia otetaan vastaan ennen ottelun alkua eli klo 13-14. Voit tietenkin tuoda keräyspisteelle lahjoituksia, vaikka et itse otteluun pääsisikään!
-Ottelun jälkeen JJK hoitaa lahjoitusten kuljetuksen Hope ry:n Jyväskylän alueen paikallistoimijalle.
-Hope ry:n edustaja on paikalla kertomassa lisätietoja halukkaille Hopen toiminnasta, lahjoitusten jakamisesta ja muista mahdollisuuksista tukea Hope ry:n toimintaa.
-Hope ry jakaa lahjoitukset paikallisesti Keski-Suomen alueella apua tarvitseville lapsille ja perheille, jotta yhä useamman lapsen harrastustoiminta olisi mahdollista.
-Kiitos avustasi, JJK tarjoaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn otteluun!

JJK:n tämän kauden teemana on ollut Älä Kiusaa. Haluamme, että jokainen koululainen tai kollega kohtelisi toisiaan tasa-arvoisesti ja kunnoittavasti.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa, millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.” -Hope ry