JJK ei luovuta!

28.08.2013

jjk-rops_cama_ketut_300613

 

 

Tiedote 28.8.2013


JJK: n ilmoitus pelaajien mahdollisuudesta siirtyä toisiin joukkueisiin on median puolelta tulkittu täysin väärin. Seuran hallitus ei ole missään vaiheessa puhunut luovuttamisesta tai pyyhkeen heittämisestä kehään. Joukkueen säilyminen Veikkausliigassa on epätodennäköistä, mutta edelleen mahdollista. Taistelemme loppuun saakka jokaisesta pisteestä. Jos tulemme tilanteeseen, jossa säilyminen on matemaattisesti mahdotonta, annamme enemmän peliaikaa nuorille tulevaisuudessa seurassa jatkaville pelaajille.

 

JJK: n joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 22 pelaajaa ja organisaation säästötarve on edelleen merkittävä. Olemme valmiit keventämään palkkakustannuksia 2-3 pelaajan verran mikäli sekä pelaajan että seuran intressit kohtaavat. Meillä on mahdollisista siirroista huolimatta edelleen riittävän hyvä joukkue voittamaan pelejä Veikkausliigassa.

 

Olemme matkalla kohti Ykköstä ja joudumme sopeuttamaan toimintaamme tilanteeseen mieluummin aiemmin kuin myöhemmin. Matkan määränpää voi vielä vaihtua, isompiakin ihmeitä on jalkapallokentillä nähty. Taistelu jatkuu ja vastoinkäymisten värittämä kausi viedään joka tapauksessa kunnialla päätökseen!


JJK: n hallitus

Lassi Hietanen

Joni Collan

Pasi Poutiainen

Pekka Salomaa