Ilotulitus jatkuu, JJK-KuPS 4-4

16.02.2011
Ilotulitus jatkuu, JJK-KuPS 4-4 KuPS Hyyry Vilmu

Erikoislaatuiset tulokset JJK:n talven Liigacup-taipaleella saivat jatkoa, kun Kettupaidat menetti 17 minuutissa hankkimansa kolmen maalin johdon ja päätyi lopulta 4-4 (3-2) tasapeliin KuPS:n kanssa. Ottelu alkoi jyväskyläläisittäin ryminällä, kun Mikko Manninen vei kotijoukkueen 1-0 -johtoon jo kolmannella peliminuutilla. Tommi Kari tuplasi johdon kolmisen minuuttia myöhemmin, eikä 20 minuuttia ehtinyt täyttyä kun Mikko Hyyrynen viimeisteli lukemiksi 3-0.

Johtoasemassa pelaaminen ei kuitenkaan onnistunut alkuunkaan, vaan kuopiolaiset nousivat peräkkäin reilun puolen tunnin pelin jälkeen tulleilla kahdella maalilla taukotilanteeseen 3-2. Tätä ennen Janne Korhonen ehti torjua Ilja Venäläisen rangaistuspotkun.

KuPS tasoitti pelin heti toisen jakson alkajaisiksi, eikä Jani Virtasen 4-3 -johtomaali riittänyt tuomaan voittoa erittäin varamiehistä KuPS:a vastaan, vaan vieraiden ykköstähti Venäläinen niittasi loppulukemat vartti ennen loppua.

JJK:n saldo neljästä Liigacupin ottelusta on voitto ja kolme tasapeliä maalierolla 11-10.

Liigacupissa Kettupaidat esiintyy seuraavan kerran keskiviikkona 9. maaliskuuta vierasottelussa TamU:a vastaan. Joukkue suuntaa huomenna Espanjaan leireilemään.