Hyyrynen lupaa kotiyleisölle parempaa JJK:a

15.05.2011

18-mikko-hyyrynen-jjk2011Kapteeni Mikko Hyyrynen valmistautuu JJK:n maanantaiseen Haka-otteluun levollisin mielin. Kippari ei pelkää miehistön ryhtyvän leijumaan, vaikka takana on tuloksellisesti mainio sarja-avaus.

– Ei tässä vaiheessa kautta ole mitään syytä leijua kenelläkään. Tietysti toiset pelaajat alkavat leijumaan helpommin kuin toiset, ja silloin muiden on pudotettava heitä maanpinnalle.

– Mutta tässä on hyvä puoli se, että vaikka takana on kaksi voittoa, niin me ei olla kummassakaan niissä peleissä pelattu ihan parasta peliä. Kaikki tietävät, että pitää pystyä parempaan. Maanantaina pelataan jo paremmin, Hyyrynen lupaa.

Oman avausmaalinsa torstaina Rovaniemellä iskenyt hyökkääjä odottaa Haka-matsista tasaista.

– Kovaa vääntöä varmasti tulee taas. Meidän on oltava omalla tasolla jotta pärjätään, mutta jos pystytään saamaan aikaan sellainen ilme kuin halutaan, otetaan kolme pistettä.

Päävalmentaja Kari Martonen arvelee myös pelistä muodostuvan kovaa taistelua.

– Hakallakin on joukkue jonkun verran muuttunut, on tullut uusia pelaajia ja vastaavasti vanhoja lähtenyt paljon pois. He ovat kuitenkin osoittaneet, että joukkuepelaaminen on kunnossa. Tässä vaiheessa kautta pelit ovat kovaa vääntöä ja kaikki pelaavat korostetunkin voimakkaasti puolustuspeli edellä.

– Uskon kuitenkin, että jos ollaan kärsivällisiä, päästään ottelussa niskan päälle.

Joukkueiden edellinen virallinen kohtaaminen oli karvas. Haka kävi hakemassa pisteet viime syksynä lumimyräkän sotkemasta kauden päätösottelusta ja oli sysätä JJK:n Ykköseen.

– Siitä pelistä jäi niin huonot fiilikset, että tuntuu että on aika maksella kalavelkoja.
Tässä meillä on siihen ensimmäinen tilaisuus, Martonen sanoo.

RoPS-pelissä loukaantuneen Tamás Gruborovicsin jalasta ei löytynyt kuvauksissa murtumaa. Maanantaina mies tuskin kuitenkaan pelaa.

 

JJK-Haka Harjulla maanantaina kello 18.30. Tervetuloa!