Helteinen heinäkuu käyntiin kuumalla kotikamppailulla

01.07.2017

jjk-fclahti-valmistavat-harjoitukset-harju-30062017

Heinäkuu startataan kotikentällä!

Kesäkuun vaihtuessa heinäkuuksi saa JJK vieraakseen FC Lahden – sitten Kettupaidat jättävät hetkeksi Harjun ja Heinäkuun myöhemmät kotiottelut SJK:ta ja RoPS:a vastaan tullaan pelaamaan Vaajakoskella.

JJK:n otteet ovat alkukauden aikana ailahdelleet ja viimeiset kaksi ottelua ovat siitä hyvä esimerkki. IFK Mariehamn sai tehdä kotikentällään hartiavoimin töitä pitääkseen täydet pisteet, kun kettulauma ryhdistyi heikon alun jälkeen ja etenkin toisen puoliajan aikana painosti isäntiään tiukasti. Samu Suoraniemen komea maali jäi kuitenkin kettujen ainoaksi ja niinpä hyvää taistelua ei palkittu pisteillä.

Seuraava ottelu kotikentällä HIFK:a vastaan sen sijaan oli päinvastainen ja lopulta suuri pettymys kotileirissä. Tällä kertaa avauspuoliaika oli hyvin tasainen, mutta loppujen lopuksi edes Jere Pyhärannan esittämät huipputorjunnat eivät auttaneet vaan HIFK iski tunnin kohdalla kaksi maalia nopeaan tahtiin ja nitisti sillä isäntänsä.

FC Lahti puolestaan otti alkuviikolla HIFK:sta voiton selkellä 4-1-tuloksella, mutta sitä ennen joutui tyytymään PS Kemin vieraana 1-1-tasapeliin – samoihin lukemiin päättyi myös JJK:n vierailu Kemissä aiemmin kesällä.

JJK taistelee nyt paikastaan Veikkausliigassa ja jokainen piste on elintärkeä – ja kettuleirissä luonnollisesti tiedostetaan se. Pisteitä tarvitaan sarjapaikan säilyttämiseen ja siksi treenikentällä pyritään keskittymään päivästä toiseen täysillä – toisaalta hakien myös sopivaa, keskittynyttä mutta liiallista puristamista välttävää ilmapiiriä.

Sairastupa tyhjeni pidempiaikaisten potilaiden osalta jälleen yhdellä, kun Verneri Välimaa debytoi kuluvan sarjakauden osalta perjantaina Villikettujen riveissä Viitaniemessä. Kettulaumaa ovat kuitenkin kuluvan viikon osalta vaivannut kesäflunssa, joka saattaakin verottaa myös lauantaista kokoonpanoa.

Kettu-TV:n ennakkohaastattelussa tällä kertaa kapteeni ja pitkän linjan Kettupaita Tommi Kari, joka kohtaa nyt entisen seuransa!

jjk-fclahti-pelipaitapaiva-20170629_131300Pelipaitapäivä

Ottelussa kannustetaan siis jälleen aivan erityisesti tunnustamaan väriä! Laita päällesi pelipaita – kannustamme tietenkin vetämään ylle etenkin Kettupaidan tahi muun futispaidan, mutta pääasia on että päältäsi pelipaita löytyy, lajirajoista riippumatta!

Kaikki pelipaita päällä Harjulle saapuneet palkitaan yllätyspalkinnolla – palkinnon voi käydä noutamassa stadionilta fanituotemyymälästä.

Haluatko palasen nousujuhlaa? Etsi pelipaita-aarteesi kettukirppikseltä!

Tänään kaikkia on kannustettu tunnustamaan väriä ja pukeutumaan pelipaitaan – ja mikäli ikioma Kettupaita vielä puuttuu, on nyt mahdollisuus hankkia sellainen!

Stadionilta löytyvällä Kettukirppiksellä myynnissä on edelliskausien käytettyjä peliasuja kirppismäisen huokeisiin hintoihin.

Nyt mukana myös aivan erityisen erityisiä aarteita, sillä mukana valikoimissa on kauden 2016 peliasuja eli niitä, jotka päällään Kettupaidat nousivat takaisin Veikkausliigaan!

20170701-JJK-FCLAHTI-ottelumainos-www