Heinäkuun Kuukauden juniori palkittiin viime viikolla ottelussa JJK – FF Jaro

09.07.2018

Elenia Lämpö palkitsi heinäkuun Kuukauden juniorina JJK 09 -joukkueesta Joel Suurpalon.


Elenia Lämpö & JJK

Ottelussa JJK – FF Jaro keskiviikkona 4. heinäkuuta palkittiin heinäkuun Kuukauden juniori. Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi huhtikuusta lokakuuhun Ykkösen kauden ajan yhden juniorin JJK:n omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista.

Heinäkuun junioriksi valittiin JJK:n 09-syntyneiden joukkueesta Joel Suurpalo! Palkintoa olivat jakamassa Elenian puolesta Tarja Ahlsten sekä JJK:n edustusjoukkueen pelaaja Tomi Petrescu.

JJK 09 -joukkueen valmennus kuvailee Joel Suurpaloa seuraavasti:

-Joel on yksi esimerkillisimpiä pelaajia meidän ikäluokassa. Joel kuuntelee aina ohjeet kunnolla ja antaa kaikkensa harjoituksissa sekä peleissä. Joel ei luovuta, vaikka pelissä oltaisiinkin häviöllä, vaan jaksaa taistella loppuun asti ja kannustaa joukkuettaan. Hän on hyvin aktiivinen harjoituksissa ja harjoituksissa ollessaan koko joukkue nauttii hänen läsnäolostaan. Joelista huomaa, että hänellä on halu oppia jatkuvasti jotain uutta ja hän tuleekin monesti näyttämään valmentajille, mitä uutta hän on viime aikoina oppinut. Joel ei myöskään syyttele, hauku tai kiusaa pelikavereitaan.

Onnea Joel ja tsemppiä koko JJK 09 -joukkueelle kesän koitoksiin! JJK:n edustusjoukkueen seuraava kotiottelu pelataan 4. elokuuta, kun vieraaksi saapuu FC Haka. Elokuussa vuorossa luonnollisesti myös seuraavan Kuukauden juniorin palkitseminen.