Haka vei tuulisen harjoitusottelun

16.03.2014

Haka ja JJK kohtasivat tuulisessa harjoitusottelussa

Kettulauma jatkoi kauteen valmistautumistaan harjoitusotteluiden merkeissä lauantaina kun Valkeakosken tuulisissa olosuhteissa oli vastassa yksi tulevan kesän Ykkösen voittajasuosikkeihin lukeutuvista vastustajista eli Haka. Kotijoukkue vei tasaisen harjoitusottelun nimiinsä lopulta lukemin 3-1 (2-0). JJK:n maalista vastasi ensimmäistä otteluaan Kettujen sopimuspelaajana pelannut oma kasvattimme Saku Leppänen.

Erittäin tuulinen lauantaipäivä ei tarjoillut hienointa mahdollista jalkapalloa, mutta päävalmentaja Juha Pasoja oli silti pääosin tyytyväinen ottelun antiin.

– Niin sanotusti turpaan tuli tulostaululla mutta positiivinen fiilis jäi silti. Haka on ehkä selkein nousijasuosikki tulevana kesänä ja kovin paljoa ei heitä jäljessä oltu, Paso analysoi viikonloppumatsin tulosta.

– Isossa kuvassa ei ollut ongelmaa, mutta niissä pienissä asioissa Haka oli juuri tuon maalin, parin verran parempi. Tuuli toki vaikutti pelin kulkuun mutta yhtä lailla se puhuri puhalsi molemmille joukkueille.

Positiiviselta puolelta voi nostaa esiin myös Mikko Mannisen ensiesiintymisen tämän kauden harjoitusotteluissa. Manua talvikauden vaivannut pieni vamma on nyt taakse jätettyä elämää ja maestro on takaisin Kettujen pelaavassa kokoonpanossa.

Haka vs JJK 3-1 (2-0)

JJK:n maali:

3-1 88' Saku Leppänen

JJK:n kokoonpano:

JJK: Marttinen; Itkonen, Van Gelderen, Tapaninen (45' Vielma), Maltsin; Hasanzada (65' Hanslian), Manninen (73' Kuhmonen), Taylor, Leppänen; Kosunen (45' Hilska), Abahassine

Vaihdossa: Ikäheimo, Vielma (45'), Abdi, Hilska (45'), Hanslian (65'), Kuhmonen (73')