Gentrit Kovaqi JJK:n uusi sopimuspelaaja

23.01.2018

JJK:n uusi sopimuspelaaja on 18-vuotias oma kasvatti Gentrit Kovaqi

Topparin paikalla viihtyvä, vuonna 1999 syntynyt Gentrit Kovaqi siirtyi 15-vuotiaana JJK:hon paikallisseura Komeetoista. Ennen Kettupaitaan siirtymistään Kovaqi oli pelannut myös FC Blackbirdin junioreissa.

Viime kaudella Kovaqi pelasi pääasiassa Miesten Kakkosen pelejä Villikettujen riveissä, edustaen JJK:ta myös A-nuorten SM-sarjan otteluissa. Kakkosen pelejä kertyi 21 joista lähes kaikissa hän pelasi täydet minuutit ja onnistui myös maalinteossa kolmesti. Topparilupaus onkin juniorijoukkueissaan tunnettu varmana rangaistuspotkujen laukojana.

 

Kovaqi pelasi ensimmäisen ottelunsa Villikettujen paidassa Miesten Kolmosessa syksyllä 2014. Serkkunsa Ardian Kovaqin tilalle vaihdosta sisään tullut, vasta 15-vuotias B-juniori ”Gene” vakuutti jo tuolloin kypsällä esityksellään. Päävalmentaja Juha Pasoja onkin tyytyväinen uuteen kiinnitykseen.

– Gene tekee hyvin töitä niin harjoituksissa kuin omalla ajallaankin, mikä näkyy pelaamisessa tietynlaisena rauhallisuutena ja siinä, että hän tietää mitä tekee. Nuorelle pelaajalle tyypillisesti fysiikka ei ehkä ole vielä kehittynyt ihan huippuunsa, mutta sen kanssa tehdään vielä lisää töitä.
Gene on kaikin puolin hyvä ja potentiaalinen kaveri. Mielenkiintoinen tyyppi valmentaa, aika näyttää miten isoon rooliin hän nousee edustusjoukkueessa.

Kovaqin kanssa solmitun kaksivuotisen sopimuksen myötä Kettupaidoilla on alkavalle kaudelle kasassa 17 sopimusta. Tositoimiin päästäänkin jo tällä viikolla, kun Suomen Cup potkaistaan käyntiin kotiottelulla GrIFK:ta vastaan lauantaina 27.1. Vehkahallissa klo 13:30 alkaen.

 

Tartu haasteeseen: Kettuhaaste2018.com