Eurolippuja nyt myös Kävelykadulta, Intersport Tourulasta ja Harjun JJK-toimistolta – hae omasi ennen kuin loppuvat!

16.07.2012

Liput tästä euro-otteluun!

 

Keski-Suomen – ja toki koko Suomenkin – jalkapalloyhteisö on jälleen valmiina urotekoihin kun upeasti tiensä UEFA Europa Leaguen toiselle kierrokselle raivannut JJK kohtaa montenegrolaisen FK Zetan jo tämän viikon torstaina 19.7. Ottelu pelataan Jyväskylässä Harjun ELY-stadionilla klo 19:00.

 

Pääsylippujen myynti lähti todella räväkkäästi käyntiin perjantaina Lippupalvelun verkkopalvelussa. Täydet lehterit ovatkin elintärkeitä JJK:lle, sillä kansainvälisissä peleissä yleisön tuki kahdentenatoista kenttäpelaajana vain korostuu!

 

Huippujännittävän ottelun pääsyliput ovat yhä myynnissä Lippupalvelun verkkopalvelussa, ja nyt sinulla on myös muita tapoja varmistaa paikkasi historiassa jo kätevästi etukäteen:

 

1) JJK:n lippupiste Jyväskylän Kävelykadulla on auki maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 11 – 14 ja vielä pelipäivänä torstaina klo 11 – 16 – jos lippuja on jäljellä! Samalla voit hankkia mukaasi JJK:n virallisia eurofanituotteita.

 

2) Keski-Suomen suurin urheilukauppa Intersport Tourula palvelee sinua JJK:n eurolippujenkin suhteen maanantaista keskiviikkoon klo 10 – 19 ja (jos lippuja on jäljellä) vielä pelipäivänä torstaina klo 16 asti.

 

3) Itse kettujen pääkallopaikka eli JJK-toimisto Harjun ELY-stadionilla on myös auki lipunostoa ja ennakkovarausten noutoa varten maanantaista keskiviikkoon klo 9 – 17. Pelipäivänä torstaina toimisto on suljettu, mutta Ihantolantien puolella sinua palvelee erillinen lippupiste.

 

Tervetuloa tekemään eurooppalaista jalkapallohistoriaa!