Elenia Lämpö ja JJK jatkavat yhteistyötä – ensimmäinen kuukauden juniori palkittu

30.05.2013

Elenia Lämpö & JJK

 

Elenia Lämpö sekä JJK Jyväskylä ovat solmineet tälle kaudelle jalkapalloon ja junioritoimintaan keskittyvän yhteistyösopimuksen, joka perustuu yhteisesti sovittuihin arvoihin ja toimintaperiaatteisiin.

– Yhteistyösopimus tukee erinomaisesti sponsorointikumppanuuksillemme asettamiamme tavoitteita ja luo mahdollisuuksia yhteiseen toimintaan kumpaakin osapuolta hyödyttäen. Haluamme olla paikallinen toimija ja mukana ihmisten arjessa. Teimme JJK:n kanssa yhteistyötä jo viime kaudella, joten uusi sopimus oli luonteva jatko hyvin sujuneelle yhteistyölle. Olemme kehittäneet aiempaa toimintamallia, ja tänä vuonna yhteistyösopimuksemme sisältää perinteisen näkyvyyden lisäksi myös Elenian kuukauden juniorin palkitsemisen sekä Elenia Cup -tapahtuman. Uusilla toimintamuodoilla voimme osallistua lasten ja nuorten harrastustoimintaan, mikä tukee tavoitteitamme yhteiskuntavastuun saralla, asiakkuusjohtaja Janne Lamberg Elenia Lämmöstä kertoo.

 

JJK:n puolella ollaan yhtä lailla erinomaisen innostuneita yhteistyökumppanuudesta Elenia Lämmön kanssa ja uudet konkreettiset yhteistyömuodot ovat hyvin tervetulleita.

 

– Kuukauden juniorin palkitseminen on hieno kädenojennus meidän junioritoimintaamme kohtaan. Tärkeimpänä asiana on tietysti palkita esimerkillinen toiminta niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja tätä kautta tsempata innokkaita juniorijalkapalloilijoita entisestään, JJK:n junioripuolen toiminnanjohtaja Timo Soininen kommentoi aurinkoisena.

 

 

Kuukauden Elenia Lämpö -juniori Mikael BackmanJuniorijalkapallo -yhteistyö

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi Veikkausliigan ajan yhden juniorin JJK:n yhteistyöseuran omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Veikkausliigaottelun alkua.

 

Kuukauden juniori valitaan kerran kuukaudessa toukokuusta lokakuuhun. Palkinto voidaan jakaa joko kilpa- haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle, joka kuuluu ikäluokkiin 2005-2000. Palkinto sisältää diplomin ja kotijoukkueen pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

 

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisemmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut pelaaja ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien joukkuekaverien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

 

Ensimmäisenä kuukauden juniorina palkittiin ennen keskiviikon JJK vs HJK -ottelua Mikael Backman JJK:n 2005-syntyneiden joukkueesta. “Miksu” täyttää palkintokriteerit täydellisesti ja onkin oiva valinta toukokuun junioripelaajaksi. Palkinnon Miksulle jakoivat ennätysyleisön edessä Elenia Lämmön Janne Lamberg sekä JJK:n edustusjoukkueen pelaaja Eero Markkanen.

 

JJK ja Elenia Lämpö onnittelevat Miksua!