Cup-kiima nousee, ennakkoliput vauhdilla kaupaksi

15.04.2014

Jalkapallokausi potkaistaan täysillä käyntiin viimeistään keskiviikkona kun Suomen Cupin huippujännittävä neljännesvälieräottelu JJK-TPS pelataan Vehkalammen kentällä Jyväskylässä klo 17:30.

Lipunmyynti otteluun on alkanut erittäin rivakasti, sillä ennakkolippuja on Suomen Cup -trilleriin on myyty jo enemmän kuin esimerkiksi keskimääräiseen Veikkausliiga-otteluun viime kaudella. Ennakkoliput ovat myynnissä JJK:n verkkokaupassa keskiviikkoon klo 15:00 asti ja maksavat ainoastaan 7/4€ – käy ostamassa omasi klikkaamalla tästä!

Kauden avauspotku on saanut vauhdilla liikkeelle myös kausikorttiostajat, sillä myynnissä puhkaistiin juuri 600 korttilaisen maaginen raja – JJK kiittää ja toivottaa kaikki katsojat tervetulleiksi niin keskiviikon cup-peliin kuin tietysti myös kaikkiin Harjun otteluihin!

Voit ladata keskiviikon cup-kamppailun käsiohjelman jo etukäteen klikkaamalla tästä (pdf 275kb).

JJK-TPS Suomen Cup ke 16.4. klo 17:30 Vehkalammen urheilupuisto

Suomen Cupin neljännesvälieräottelu JJK-TPS keskiviikkona 16.4. klo 17:30 Vehkalammen urheilupuistossa Jyväskylässä. Liput ennakkomyynnissä JJK:n verkkokaupassa klo 15:00 asti, hinnat 7/4€. Pääsyliput portilta 10/6€, kausikorttilaiset pääsevät sisään sanomalla nimensä portilla.