ASM: Kultajuhlaottelu lauantaina kello 13 – infoa käytännön järjestelyistä!

28.09.2012

ASM_fb_jjk_vifk_kultajuhlat_290912

JJK:n A-nuoret tekivät kaudella 2012 komeasti historiaa voittamalla seuran historian ensimmäisen A-nuorten SM-kullan!

 

Mestaruus varmistui jo toiseksi viimeisellä kierroksella ja loistava kausi saa kruununsa, kun kauden päätöskierroksen ottelu vaasalaista VIFK:a pelataan Harjun ELY-stadionilla lauantaina 29.9. kello 13 alkaen – ja samalla vietetään kultajuhlia!

 

Otteluun on vapaa pääsy ja kulku stadionille tulee tapahtumaan Ihantolantien puoleisista porteista – Vesilinnan päädyn puoleinen portti ei siis ole auki. Katsojien on myös varauduttava portilla turvatarkastuksiin.

 

Kaikki stadionin katsomot ovat vapaasti käytössä – huomaattehan siis myös, että koska lipunmyyntiä ei ole, eivät myöskään Veikkausliigan kausikortit ja pääsyliput oikeuta pääsyä määrätyille paikoille. Mikäli haluat varmistaa pääsysi omalle kausikorttipaikallesi, saavuthan paikalle hyvissä ajoin! Kioskipalvelut ovat tarjolla normaaliin tapaan ja fanimyyntipiste on avoinna pääportin läheisyydessä, Veikkausliigaotteluiden VIP-tilat ja anniskelualue sen sijaan eivät ole avoinna.

 

Koska paikalle odotetaan runsain määrin jalkapallon ystäviä ja pysäköintitilaa stadionin välittömässä läheisyydessä ei juuri ole, pyydetään autot jättämään keskustan parkkipaikoille tai läheiselle ammattikoulun parkkipaikalle Sepänaukiolle.

 

 

Tule juhlimaan historiallista mestaruutta ja kiittämään Kettupaitoja mahtavasta saavutuksesta!

 

 

ASM: JJK – VIFK, lauantaina 29.9.2012 kello 13, Harjun ELY-stadion