Äitienpäivän ottelussa vastassa Ilves vieraskentällä

10.05.2014

Kettuleirissä vietetään äitienpäivää jälleen vierasottelun merkeissä. Vuosi sitten tie vei Rovaniemelle, tällä kertaa suunta on hieman lähemmäs – vastaan asettuu nimittäin Ilves Tampereen idyllisessä Tammelassa. Ottelu alkaa kello 16.

JJK hakee avausvoittoaan nyt kauden kolmannesta ottelustaan. Pistetili aukesi keskiviikkona, kun Harju korkattiin maalittomalla tasapelillä Viikinkejä vastaan. Puolustus on ensimmäisissä otteluissa toiminut hyvin ja kompastuskivenä on ollut maalinteko, avausmaali kun antaa yhä odottaa itseään. Viimeistelyyn ja maalintekoon on kuitenkin harjoituskentällä kiinnitetty erityistä huomiota, jotta vastustajan maaliverkot pullistelisivat jälleen mahdollisimman pian!

Viimevuotiseen tapaan Ilvestä on povailtu jälleen mukaan nousukahinoihin. Keltapaitojen kaudenalku on kuitenkin ollut tahmea: kahden ottelun jälkeen pistetili näyttää edelleen nollaa, kun takkiin on tullut niin PK-35:ltä kuin HIFK:ltäkin.

Tamperelaisten päävalmentaja Mika Malisella on kuitenkin käytössään vahva nippu, jossa on runsain määrin myös liigakokemusta. Joukkueesta löytyy muun muassa Antti Hynysen, Mika Hilanderin,  Antti Ojanperän ja Heikki Ahon kaltaisia kokeneita pelaajia – sekä myös jyväskyläläisittäin varsin tuttu Tomi Petrescu.

Kettupaidat lähtevät nyt jatkamaan kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähtyä hyvin toiminutta puolustuspeliä ja sen pohjalta hakemaan kauden avausvoittoa!

JJK saa käyttöönsä jälleen kahden ottelun pelikieltonsa jo sovitelleen Janne Korhosen ja varmoja poissaolijoita ovatkin nyt vain Robert Taylor ja Topi Järvinen.

Ykkösen 3. kierros: Ilves – JJK, sunnuntaina 11.5. kello 16, Tammelan stadion, Tampere

2014-05-07_jjk-fcviikingit_0026