Abahassine ja Loutelamio jatkavat Kettupaidassa

12.12.2016

1481529570139

Jasin Abahassine ja Settyslas Loutelamio ovat tehneet jatkosopimukset. ”Jaskan” jatko on kaksivuotinen, ”Setin” puolestaan vuoden.

Vuonna 1990 syntynyt Abahassine on JJK:ta edustaneen veljessarjan nuorimmainen, joka nousi paikallisen futisväen tietoisuuteen takomalla maaleja naapuriseuroissa alemmilla sarjatasoilla. Kookas hyökkääjä palasikin takaisin Kettupaitaan ja muutaman viime kauden ajan Abahassine on nähty JJK:n edustusjoukkueessa.

Viime kautta häiritsi keväällä tullut vamma, joka piti kärkimiehen sivussa lopulta pitkälle kesään asti.

– Hyvä että saatiin Jaska pidettyä – uskon kyllä, että mies on kunnossa pysyessään liigatason hyökkääjä. Potentiaalia on vielä nyt nähtyä enemmän, toteaa päävalmentaja Juha Pasoja.

– Harmillisesti Jaskalta meni pitkä pätkä viime kautta sairastuvan puolella. Viime talvikausi oli vahva ja lupasi paljon – toivon mukaan mies pysyy nyt kunnossa.

2016-10-02_jjk-kpv_0141

Myös vuonna 1994 syntynyt Loutelamio on hurmannut jyväskyläläistä futiskansaa naapuriseurojen väreissä. Jo nuorena Kongosta Suomeen muuttanut keskikenttämies on edustanut vuosikaudet Blackbirdia, jonka riveistä tämä siirtyi JJK:hon: vahvat otteet Kolmosen paikalliskamppailuissa Villikettuja vastaan toivat lopulta sopimuksen Kettupaitaan kauden 2015 lopulla.

– Setin paikalla keskikentän laidoilla joutuu kilpailemaan peliajasta melko kovien äijien kanssa, ja peliaika päättyneellä kaudella jäi vähemmälle. Nyt on taas talvi aikaa näyttää kyntensä, Jaskan tavoin myös Setillä on vielä käyttämätöntä potentiaalia.

Kaksikon myötä JJK:lla on 13 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle Veikkausliigassa – ja lisää sopimusuutisia on tulossa myöhemmin tällä viikolla!

2016-05-16_jjk-jaro_0123