Äänestä vuoden pelaajaa ja tulokasta – voita gaalaliput!

09.11.2013

PÄIVITETTY 14.11.: Äänestys on nyt suljettu, kiitos kaikille osallistuneille! Vaaleissa annettiin yhteensä 368 ääntä. Julkaisemme tulokset JJK-gaalassa lauantaina 23.11. ja tämän jälkeen myös verkkosivuillamme. Gaalaliput voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitoista.

 

Jälleen on tullut aika palkita kauden parhaat – ja tälläkin kertaa valta on sinulla!

Voit äänestää sekä vuoden tulokasta että vuoden pelaajaa esiraadin valitsemista vaihtoehdoista. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 2kpl avecillisia kutsuja 23.11. järjestettävään JJK-gaalaan, jossa paljastetaan samalla myös voittaneet pelaajat. Äänestysaikaa on torstaille 14.11. klo 15:30 asti – toimi nopeasti!

Äänestäminen tapahtuu tällä sivulla Facebook-, Twitter- tai Google+ -profiilisi avulla. Voit äänestää myös ilman sosiaalisen median tunnuksia, mutta silloin tarvitsemme yhteystietosi sähköpostilla jjk(at)jjk.fi jos haluat osallistua myös arvontaan.

Tässä vaalissa ei tarvitse kunnioittaa vaalisalaisuutta, joten muista jakaa oma suosikkisi Facebookissa, Twitterissä ja/tai Google+ -palvelussa. Onnea arvontaan!