A-nuoret jahtaavat jälleen kultaa – ratkaisut lauantaina!

03.10.2013

jjka2013_800x400

 

 

JJK:n edustusjoukkueen osalta kausi sai ratkaisunsa eilen, mutta A-nuorten osalta kaikki on vielä auki – ja jälleen loistavan ja tasaisen kauden pelanneet Kettupaidat taistelevat jo toisesta perättäisestä Suomen mestaruudesta! Kamppailu kullasta käydään viime vuoden tapaan JJK:n ja TPS:n välillä.

 

Tulevana lauantaina 5.10. pelataan A-nuorten SM-sarjan päätöskierros. Ennen sitä tilanne on tiukka: TPS johtaa sarjaa pisteen erolla toisena tulevaan JJK:hon. Kolmantena kuuden pisteen päässä on FC Kaarina, joka on jo varmistanut pronssinsa. JJK on siis vähintään hopealla, mutta hamuaa tietenkin kirkkainta mitalia!

 

Lauantain päätöskierroksella JJK matkaa etelään PK-35/VJS-yhdistelmäjoukkueen vieraaksi. Isännät ovat sarjassa pahnanpohjimmaisina vain kolme ottelua voittaneena – JJK:lla puolestaan on vain kolme tappiota.

 

TPS taas isännöi kotikentällään paikallisottelussa pronssijoukkue FC Kaarinaa. Mikäli Kettupaidat voittavat oman ottelunsa, tarvitsee TPS voiton kultamitalin varmistaakseen – muutoin JJK nappaa toisen peräkkäisen Suomen mestaruutensa!

 

Molemmat ottelut alkavat lauantaina kello 15 – tilanteita seurataan FB- ja Twitter-sivuillamme!

 

 

suomen_parhaat

    Vietetäänkö kettuleirissä jälleen kultajuhlia?