Tommi Kari 2014

JJK Tommi Kari

Tommi Kari

JJK-kasvatti

Kaudet JJK:n edustuksessa: 7

Pelipaikka: Hyökkääjä/keskikenttä

Sopimus voimassa: 2016

Syntymäaika: 22.9.1986

Syntymäpaikka: Kouvola

Liigaottelut: 105

Liigamaaleja: 26

Pituus: 169 cm

Paino: 65 kg

Aiemmat seurat: Nousu, FC Lahti

Tämä mies rakastaa Jyväskylää ja Jyväskylä rakastaa tätä miestä. Pieni suuri mies jonka sydän sykkii JJK:lle kovemmin kuin mikään. Taistelija, kulttipelaaja, yleisön suursuosikki joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tommi Kari tunnetaan tulisieluisena ja värikkäänä pelaajana jota kotiyleisö rakastaa ja vierasfanit vihaavat. Tommi antaa joka tilanteessa kaikkensa ja vetää jokaisen tilanteen loppuun asti. Loistava potkutekniikka ja terävä maalivaisto ovat siivittäneet miehestä tehokkaan hyökkääjän joka on kentällä ja sen ulkopuolella moninkertaisesti kokoaan isompi. Johtava pelaaja, JJK:n oma kasvatti joka palasi nyt kotiin kahden Päijänteen eteläpäässä vietetyn vuoden jälkeen.

Tommin tarina

”Halssilassa kun asuttiin niin viisvuotiaana menin Nousun treeneihin mukaan hyvän ystävän perässä. Eka vuosi taisi mennä lähinnä hiekkakakkuja tehdessä Halssilan hiekkakentällä, ei tosiaankaan mitenkään maagista, mutta siitä se jotenkin vaan lähti. Koulussa toppuluokasta lähtien ei enää muuta tehtykään ja kaikki välitunnit vaan pelattiin. Hienoja muistoja on noista koulupeleistä.

Sinä syksynä kun täytin 11, siirryin JJK:hon. Ekat treenit oli syyssateella Huhtasuolla – mutta ei suinkaan Huhtasuon kentällä vaan siinä viereisessä kaukalossa. Satoi törkeesti vettä, mutta ei siinä, koutsi heitti treenien jälkeen että tervetuloa joukkueeseen. JJK Lions oli porukan nimi, meillä oli hieno jengi ja oli kyllä onnellinen fiilis heti.

Jalkapallo on antanut paljon. Mahtavin hetki varmaankin liiganousu JJK:ssa kauden 2008 päätteeksi. Viimeinen peli, tunne loppuvihellyksen jälkeen, se euforia kesti päiviä ellei viikkojakin. Hyvänä kakkosena toki debyytti maajoukkueessa, meillä oli peli Vietnamissa ja kyllähän siinä tippa tuli linssiin kun Maamme-laulu alkoi soida.

Mahtava tulla nyt kotiin. Paljon oli vaihtoehtoja, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, mutta kyllä tämä tuntui oikeimmalta ratkaisulta. Mä teen nöyränä duunia ja oon valmis tekeen sitä aina – mut tavoite onkin olla sarjan paras pelaaja ja nousta yhdessä takaisin Veikkausliigaan. Mä nuo paineet kestän ja nautin niistä – mutta älkää te nuoremmat ottako tosta stressiä!”

 

”Hienoin JJK-muisto: nousu Veikkausliigaan kauden 2008 päätteeksi”

 

Terveiset faneille

JJK Tehty rakkaudella Keski-Suomessa”Poika on tullut kotiin. Oli jo ikävä.”

Terveiset junnuille?

”Tulkaa nykäseen hihasta kun nähdään. Aina on aikaa, pyytäkää apuu kun tarviitte. Ja toivottavasti nähdään Harjulla.”

Valttori               Inspecta

 

Palaa joukkuesivulle