B17 SM-karsintasarja päättyi voittoon

06.04.2014

B-nuoret kohtasivat nousukuntoisen KPV:n SM-karsintasarjan kannalta merkityksettömässä ottelussa. Peli oli alusta asti JJK:n hallussa, kuten olettaa sopi. Peli sai positiivisen suunnan kun hyvän pystysyötön päätteeksi vastustaja oli pakotettu rikkomaan JJK pelaajaa rangaistusalueella. Tuomari oli hyvällä tuulella ja nosti ainoastaan keltaisen samalla kunosoitti pallon pilkulle. Hetkeä myöhemmin Genc Kovaqi sijoitti rauhallisesti 1-0.

Peli jatkui sekavana, mutta paikkoja pystytti luomaan KPV maalille, ajoittain laiskan kenttätasapainon vuoksi myös vastustaja pääsi paikoille ja vihdoin viimeistelikin kaukolaukauksella maalivahdin yli 1-1. Ensimmäinen jakso jatkui samoissa merkeissä, suuria jalkapalloilullisia hienouksia ei nähty.

Toiselle jaksolle tuli hieman ryhtiä joukkuepelaamiseen, ainakin vartiksi. Sinä aikana Mikko Ala-Porkkunen ja Genc Kovaqi saivat ratkaistua pelin ja loppu oli lähinnä yhteenmaaliin pelaamista, maalinteko ei kuitenkaan ollut ihan huipputasolla. Näpräily ja pelleily ainoastaan mahdollisti KPV:n 4-2 kavennuksen. Genc kuitenkin kuittasi tilanteen nopeasti 5-2 lukemiin.

JJK B-nuorten SM-jatkokarsintasarjapaikka jäi näin ollen harmittavasti 1 pisteen päähän. B-nuorten Ykkönen jatkuu huhtikuun puolenvälin jälkeen.

B17: JJK - KPV 5 - 2 (1 - 1)

1-0 13' Genc Kovaqi rp.

1-1 22' Joona Lindberg (KPV)

2-1 42' Mikko Ala-Porkkunen

3-1 49' Genc Kovaqi

4-1 69' Mikko Ala-Porkkunen

4-2 72' Tuomas Mäki (KPV)

5-1 76' Genc Kovaqi

JJK:n kokoonpano:

JJK:n kokoonpano: Aati Riihimäki; Jonne Porkka (54' Kanerva), Joona Rautamies, Onni Tiilikka, Roope Ervasti (54' Savolainen); Mikko Ala-Porkkunen, Valtteri Koskinen (41' Piili), Jani Keskinen, Patrik Ahola (54' Torkkola); Niko Kinnunen (54' Kopakkala) ja Genc Kovaqi

Vaihdossa: Topi Kanerva (54'), Jesse Kopakkala (54'), Teemu Myllymäki mv, Olli Piili (41'), Juho Savolainen (54'), Eero Torkkola (41')