B-nuoret rusenti kemiläiset

24.03.2014

Molemmilla joukkueilla oli pelit edellisenä päivän Tampereella. Ilvekselle raateli JJK:n 4-1 ja TPV murjoi kemiläiset 3-0, molemmat ottelut pelattiin Pirkkahallissa. Ottelun lähtökohdat olivat molemmille siis samat, tappio ja väsyneet jalat alla.

Tavoitteeksi asetettu ehjä puolustuspeli ja kotivoitto saivat pontta heti 10 minuutin pelin jälkeen kun Niko ”nipsu” Kinnunen viimeisteli Mikko ”Pörri” Ala-Porkkusen esityöstä 1-0. JJK piti palloa ja Kemi ei päässyt pelinavausvaihetta pidemmälle kun jo 17 minuutin kohdalla kun Pörri pääsi itse nostamaan pallon tyylikkäästi maalivahdin yli. Pian maalin makuun pääsi myös ottelussa täydet minuutit uurastanut Olli ”Opa” Piili iskien 25 minuutin kohdalla 3-0. Viimeisenkin pyristelyn lopetti Pörrin päivän toinen osuma minuutin sen jälkeen 4-0.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä: minuutti vihellyksestä Nipsu teki toisen maalinsa 5-0. Sen jälkeen olikin vuorossa Genc Kovaqi show. Ensin kaukolaukaus 43 minuutin kohdalla lipui maaliin 6-0, välissä Nipsu viimeisteli hattutemppunsa 7-0, kunnes Genci jatkoi tehtailuaan. Kaunis sijoitus rangaistuspilkulta 8-0 oikeaan alanurkkaan. Nipsun ja Jesse Kopakkalan yhteistyö toi Jesselle maalipaikan, josta hän ei erehtynyt ja tilanne 9-0. Neljä minuttia ennen loppua Genci viimeisteli hattutemppunsa ja pari minuuttia myöhemmin sinetöi ottelun tulokseksi 11-0 tehden neljännen maalinsa.

Ottelun positiivisin anti oli puolustaminen sillä Kemi ei päässyt ottelussa kertaakaan laukomaan maalia kohti. Seuraavaksi nuoret kohtaavat FF Jaron Pietarsaaressa sunnuntaina 30.3.2014.

JJK vs FC Kemi 11-0 (4-0)

1-0 10' Niko Kinnunen

2-0 17' Mikko Ala-Porkkunen

3-0 24' Olli Piili

4-0 25' Mikko Ala-Porkkunen

5-0 41' Niko Kinnunen

6-0 43' Genc Kovaqi

7-0 62' Niko Kinnunen