A-nuorille tasapeli Seinäjoella

30.03.2014

A-nuorten tiukka ottelutahti jatkui lauantaina 29.3. Seinäjoella. Esiotteluna pelattiin Liigacupin loppuottelu, jonka jälkeen päästiin asiaan eli SJK – JJK SM-karsintasarjaotteluun. Sää oli loistava, kenttä hyvä ja odotettavissa hyvätasoinen peli.
Kahden hävityn ottelun jälkeen JJK aloitti räväkästi ja jo 90 sekunnin pelin jälkeen Oskari Peltonen eli Peltsi siirsi Toni Järvisen keskityksen SJK:n maaliin. Aikainen avausmaali sekoitti SJK:n peliä ja kymmenen minuuttia myöhemmin JJK iski taas: Iiro Järvinen pyörähti vapaaksi ja aukaisi SJK:n prässin syöttäen Tuomas Koppelomäelle, Tumi jatkoi laitaan Tonille joka keskitti tarkasti matalan syötön maalivahdin ja keskuspuolustajien väliin, Peltsi sijoitti pallon varmasti maaliin ja tilanne oli hetkessä 0 – 2 JJK:lle. Maalin jälkeen peli tasoittui, mutta jakson lopulla JJK:lla oli vielä kaksi tekopaikkaa siirtyä kolmen maalin johtoon. Paikoissa ei kuitenkaan onnistuttu ja tauolle siirryttiin 0 – 2 tilanteessa.
Toinen jakso alkoi SJK:n painostuksella, JJK puolusti kuitenkin tarkasti ja ensimmäinen puolisko toisesta jaksosta sujui ilman suuria ongelmia. Musta kaksiminuuttinen 73 minuutin pelin jälkeen pilasi muuten hyvin sujuneen JJK:n illan. Ensin SJK kavensi kulmapotkusta maalin päähän ja kaksi minuuttia myöhemmin tasoitti pelin. SJK:n tasoituksen jälkeen mentiin päästä päähän ja kumpikin joukkue haki voitto-osumaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Lopputulos tasapeli 2 – 2. Pienen aallonpohjan jälkeen pelissä oli ilahduttavasti hyviä jaksoja; pallo kulki yhdellä syötöllä mieheltä miehelle ja maltoimme pitää palloa omalla joukkueella. Hyvää vastustajaa vastaan ei kaksi maalia tällä kertaa riittänyt, kolme pisteetä olisi kylläkin tullut tarpeeseen…
JJK:n karsintasarjapelit jatkuvat keskiviikkona 2.4 klo 18.30 kotiottelulla jossa vastaan asettuu Kings/SiPS yhdistelmäjoukkue.

A19: SJK - JJK 2 - 2 (0 - 2)

0-1 1' Oskari Peltonen

0-2 9' Oskari Peltonen

1-2 73' Arttu Aromaa (SJK)

2-2 76' Elias Ahde (SJK)

JJK:n kokoonpano:

JJK:n kokoonpano: Severi Ikäheimo; Honar Abdi, Ardian Kovaqi, Severi Vielma, Arjan Goljahanpoor; Iiro Järvinen, Aatu Manninen, Ville Kirvesoja, Toni Järvinen (ulosajo 88'); Tuomas Koppelomäki ja Oskari Peltonen (65' Panu Väliaho).

Vaihdossa: Valtteri Pajari, Panu Väliaho (65'), Jan Rytilahti, Valtteri Lohi, Joel Hakkarainen, Roope Jetsu ja Arttu Hokkanen