Teemu Vaarakallio

vaarakallio-iso-2015

Teemu Vaarakallio

JJK-kasvatti

Kaudet JJK:n edustuksessa: 1

Pelipaikka: Puolustus

Sopimus voimassa: 2015

Syntymäaika: 12.9.1993

Syntymäpaikka: Helsinki

Pituus: 190cm

Paino: 84kg

Aiemmat seurat: VJS, JJK, ViPa, FC Viikingit, Georgia Military College

Lempinimi/-nimet: Teme, Thiago, Isä, Köhniön David Luiz.

Rooli JJK:ssa omin sanoin: Kentällä tehtäväni on tarjota vastustajille mahdollisimman vaikeita ja epämiellyttäviä jalkapallo-otteluita. Pukukopissa tehtäväni on joukkueen uskonnollisen ja poliittisen valveutuneisuuden ylläpito ja kehittäminen. Bronxin jäsen. 

Parasta futiksessa? Voittaminen. Joka viikko, joka päivä, joka treeni, joka peli, joka kaksinkamppailu. Mä haluan voittaa. Aina.

Mitä odotat eniten tulevalta kaudelta? Eniden odotan pelejä runsaslukuisen kotiyleisön kannustaessa Harjulla. Odotan meiltä ehjiä ja tasapainoisia esityksiä sekä niiden mukanaan tuomia pisteitä. Kauden lopussa siintävä päätavoite on kirkas ja ehdottomasti kaiken työn arvoinen. 

Sinulle paras tapa valmistautua otteluun? Ottelupäivään kuuluu neljä kiveenhakattua elementtiä: 1) 15 min hölkkä + spurtit aamulla, 2) Paljon kahvia, 3) Raamatun lukeminen, 4) Musiikki, erityisesti Blood Orange ja gospelmusa.

Kuvaile lyhyesti itseäsi pelaajana: Voitonhimoinen ja kovaluinen.

Päävalmentajan kommentti:

”Viime kaudella mukaan tullessaan oli melko romuluinen pelaajana, kehittynyt talven aikana selvästi. Hieman erityyppinen kuin muut puolustajat, tullee olemaan kauden mittaan isossa roolissa.”

Pelaajakortti 2014

JJK Tehty rakkaudella Keski-Suomessa

 

 

 

 

 

Jyväs-Seudun Pienkaivurit

 

Palaa joukkuesivulle