Antti Maltsin

JJK Antti Maltsin

Antti Maltsin

Pelipaikka: Puolustaja

Sopimus voimassa: 2014

Syntymäaika: 13.9.1990

Syntymäpaikka: Uurainen

Pituus: 168cm

Paino: 64kg

Aikaisemmat seurat: KeuPa, JJK, Jippo, FC Espoo, HPP, MuSa

Fyysikot eivät ole keksineet ikiliikkujaa koska he eivät ole tavanneet JJK:n laitapuolustaja Antti Maltsinia. ”Maltsi” vipeltää niin kentällä kuin sen laidallakin semmoista vauhtia että heikompaa hirvittää.

Antti on kerännyt urallaan kokemusta monesta eri seurasta ja tekee tällä kaudella paluun JJK-paitaan jossa hän pelasi jo aikaisemminkin sekä A- että B-nuorissa. Lähinnä laitapuolustajana viilettävä vauhtiveikko tuo aimo annoksen energiaa ja juoksuvoimaa Kettujen peliryhmitykseen.

Antin tarina

”Futisjoukkueeseen liityin 6-vuotiaana kun kaikki kaveritkin oli mukana. Toki sitä oli jalkapalloa pelannut aikaisemmin, melkein aina kun mahdollista oli se sit päiväkodissa, puistossa tai kotipihalla.

Alkuvaiheessa taidettiin piirisarjassakin lähinnä hävitä kaikki pelit, mutta kivaa oli aina ja kai se tavallaan siinä samalla oli myös kasvattavaa kokemusta. Sit kun B-junnuissa siirryin JJK:hon olikin täysin eri tilanne kun peliaika oli kortilla kovan kilpailutilanteen takia. Silloin päätin että tsemppaan itteni treenaan hurjasti ja sitä kautta A:n joukkueessa pääsikin jo pelaamaan täysillä.

Välillä ehdin tosiaan muuallakin pelata ja kerätä kokemusta, mutta viime syksynä otin tavoitteeksi palata takaisin Kettupaitaan ja nyt iloinen kun se onnistui. Mulle futiksessa parasta on toki voittaminen, mutta vähintään yhtä hienoa on se fiilis kun oot osa joukkuetta ja sit porukalla saavuttaa jotain.”

”Yhessä kun saavuttaa jotain, se on parasta.”

Terveiset faneille

JJK Tehty rakkaudella Keski-Suomessa”Harjulla ollut aina hieno tunnelma. Aina kivempi pelata mitä enemmän ääntä tulee katsomosta!”

Terveiset junnuille?

”Kova työ palkitaan varmasti. Ei kannata lannistua vastoinkäymisistä.”

Harrastukset

”Ruoanlaitto kotosalla ja lukeminen.”

Rakennus Kaseva

 

Palaa joukkuesivulle tästä