Iloinen 0-4 vierasvoitto kotiintuomisina Espoosta

19.03.2014

JJK:n Tommia Karia ja Janne Korhosta hymyilytti cup-voiton jäljiltä

JJK:n taival Suomen Cupissa jatkui iloisella tavalla Espoossa kun loppulukemat tulostaululla näyttivät 90 minuutin jälkeen lukemia 0-4 (0-2) viininpunaisen vierasjoukkueen hyväksi. Ketut eivät jättäneet sinänsä pirteästi pelanneelle ja kovaa prässännelle kotijoukkue Etelä-Espoon Pallolle paljoakaan mahdollisuuksia vaan veivät loistavan peli-ilon sekä Tommi Karin kahden ja Robert Taylorin sekä Aleksis Lehtosen yhden maalin siivittämänä jatkopaikan Jyväskylään.

Jos edellisessä cup-pelissä alku oli ainakin maalien osalta tahmeaa, nyt Ketut eivät turhia aikailleet kun jo ottelun toisella peliminuutilla päästiin kaivamaan pelivälinettä espoolaisten maaliverkoista. JJK tuli terävästi oikealta puolelta, pallo pelattiin Antto Hilskalle boxin sisään ja Robert Taylor laukaisi pallon tyylikkäästi takakulmaan.

Ottelun toisen ja kolmannen maalin teki myös aikaisemmassa cup-ottelussa osunut Tommi Kari, joka oli muutenkin kentän näkyvimpiä ja kuuluvimpia ilmestyksiä. Tommin ensimmäinen ja siis JJK:n toinen osuma syntyi 18. minuutin kohdilla kun todella pirteällä pelipäällä ollut Kari käytti kutiaan kuudentoista kulmasta jättäen useita erinomaisia pelastuksia esittäneen espoolaisvahdin vaille mahdollisuuksia.

Tommin toinen syntyi myös erinomaisesta laukauksesta boxin ulkopuolelta, tällä kertaa minuuttien tikittäessä jo toista puoliaikaa. Neljännen ja samalla lopullisen niitin iski Aleksis Lehtonen, joka ei ehtinyt montaa minuuttia kentällä ollakkaan kun hyvin aktiivisesti maalipaikoille hakeutunut nuorukainen survoi pallon maaliin kulman jälkitilanteesta.

Peli-ilo paistoi isosti koko joukkueesta

Ottelu oli kokonaisuutena varsin hyvätasoinen ja isoksi revenneestä maalierosta huolimatta kotijoukkue yritti loppuun saakka pelata hyvää ja taidokasta jalkapalloa. Mukavan lopputuloksen lisäksi koko kettulauman otteista paistoi erinomainen peli-ilo joka heijastui vahvasti myös parikymmenpäiseen JJK-fanilaumaan Matinkylän lehtereillä. Joukkue liikkui hyvin, pallo kulki mieheltä toiselle vauhdikkaasti ja jos peliväline välillä menetettiinkin, se taisteltiin terhakkaalla prässillä ennätysajassa takaisin.

Seuraavaksi JJK jatkaa Suomen Cupin viidennelle kierrokselle ja saa vastaansa Järvenpään Palloseuran eli JäPSin. JäPS on kevään korvilla kovassa cup-kunnossa josta kertoo kiistattomasti jo KTP:n pudottaminen edellisellä kierroksella. Ottelu pelataan Kettujen näkökulmasta vieraskentällä ja ohjeellisen aikataulun mukaisesti se pitäisi olla pelattuna jo 2.4. mennessä – tiedotamme ajankohdan heti sen varmistuttua.

Viikonloppuna sittenkin harjoitusottelu Vehkalammella

JJK joutui jo perumaan Vehkalammelle lauantaiksi kaavaillun harjoitusottelunsa kun vastustajaksi sovittu Ilves päätyi jättämään treffit väliin oman Suomen Cup -ottelunsa takia. Tänään varmistui kuitenkin että lyhyellä varoajalla tamperelaisten tuuraajaksi saapuu paikallisvastus FC Vaajakoski. Harjoitusottelu pelataan Vehkalammella tulevana lauantaina 22.3. klo 14:00.

EsPa vs JJK 0-4 (0-2)