JJK:n Turun retki kaatui pilkkuvirheisiin

20.06.2011

Veikkausliigan ensimmäinen kolmannes huipentui torstai-iltana Turun Veritas Stadionilla pelattuun kärkikamppailuun, jossa liigakakkonen JJK kohtasi liigakolmosen FC Interin tiukan taistelun merkeissä. Pinkkikettujen kohtaloksi koitui kaksi kotijoukkueelle vihellettyä rangaistuspotkua, jotka upottamalla Inter vei hyvätasoisen ja värikkään ottelun nimiinsä lukemin 2-0 (1-0).

Ottelun alussa kotijoukkue painoi vauhdilla päälle, mutta JJK pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan ja onnistui luomaan maalipaikkoja myös vastustajan maalille. Ketunlento katkesi kuitenkin ensimmäisen puoliajan lisäminuuteilla, kun sinimustaraitojen Timo Furuholm kaatui helpohkon oloisesti ja Mika Ojala niittasi puoliaikalukemiksi 1-0 Interin hyväksi.

Toiselle puoliajalle Kettupaidat tulivat tiukalla taisteluilmeellä ja ottivatkin pallonhallinnan itselleen luoden lukuisia vaaratilanteita Magnus Bahnen vartioimalle auralaismaalille. Pelikellon näyttäessä 64. minuuttia kova nousukiito katkesi kuitenkin jälleen näennäiseen virheeseen JJK:n rangaistusalueen sisällä ja Mika Ojala pääsi toistamiseen laukomaan yksitoistametrisen kettuverkkoon.

JJK ei lukuisista maalipaikoista ja 73. minuutilla sisään tulleen Antto Hilskan erittäin pirteistä otteista huolimatta onnistunut enää uusimaan muutaman viikon takaista ”Turun ryöstöretkeä,” joten kolme pistettä jäi tällä kertaa isäntäjoukkueelle. Videokooste rangaistuksellisesta ottelusta löytyy tuttuun tapaan yhteistyökumppanimme Keskisuomalaisen verkkosivuilta.

Kun jokainen liigajoukkue on nyt kohdannut toisensa kertaalleen, JJK on hienosti kolmannella sijalla ja vierastappiosta huolimatta varsinkin toisen puoliajan peli-ilme Interiäkin vastaan antaa odottaa upeita tuloksia myös jatkossa. Seuraavan kerran Päijänteen Barcelona on liekeissä jo tämän viikon torstaina 23. päivä, kun Harjun voittamattomaan pyhättöön saapuu Espoon petäjäinen edustaja FC Honka.

JJK – FC Honka Harjun stadionilla torstaina 23.6. klo 18:30 – tervetuloa koko Keski-Suomen voimin huutamaan Kettupaidat jo kauden kuudenteen kotivoittoon!