Harjun Stadion

Harjun stadion toimii pelipaikkana JJK:n edustusjoukkueen kotiottelussa. Kevyen rintapotkun päässä keskustasta sijaitseva stadion on niin maisemiltaan kuin tunnelmaltaan yksi Suomen parhaista pelipaikoista.

JJK:n otteluissa sisäänpääsy stadionille tapahtuu pääasiassa Ihantolantien puolelta niin sanotusta pääportista. Lipunmyynti löytyy samaisen portin yhteydestä ja se aukeaa 1h ennen ottelun alkua.

 

Katuosoite: Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä

Etäisyydet: Kompassi-aukio (keskusta) 400m, matkakeskus 800m, satama 1km

Katsomot: Katetussa pääkatsomossa noin 2 000 numeroitua kuppipenkkiä. Aurinkokatsomoissa ottelusta riippuen numeroimattomia ja kattamattomia istumapaikkoja (ei käytössä kaikissa otteluissa).

Yleisöennätys jalkapallo-ottelussa: 5576 katsojaa (JJK vs HJK 6.8.2011)

 

Pysäköinti

Harjun pysäköintialueet ovat erittäin rajalliset. Suosittelemmekin matsiin saapumista kävellen tai pyöräillen!

  • Harjun kupeessa, kaupungin puolella löytyy yksi P-alue, käynti Yliopistonkadun kautta.
  • Jyväskylän keskustasta on 400m kävelymatka Harjun stadionille ja samalla voit nauttia mukavista mäntymaisemista. Keskustassa sinua palvelevat Jyväs-Parkin pysäköintitalot, myös kadunvarsilla on pysäköintipaikkoja.
  • Lähellä olevien oppilaitosten parkkipaikoilla pysäköinnin mahdollisuus vaihtelevasti, noudatathan pysäköintisääntöjä.

Liikuntaesteiset

Harjun pääportin edessä on kaksi pysäköintipaikkaa liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuville on varattu tilaa tasaiselta asfaltilta pääkatsomon edessä. Mahdolliset avustajat pääsevät ilmaiseksi otteluihin.