Sami Nissinen, 18, jatkaa Kettupaidassa myös kaudella 2019! Raamikas puolustaja on nuoresta iästään huolimatta kerännyt kokemusta miesten peleistä niin Ykkösen kuin Kakkosen tasolta ja on tärkeä palanen JJK-puolustukseen.

Vasta 18-vuotias, lupaava puolustaja Sami Nissinen pysyy JJK:ssa myös tulevalla kaudella. Nissinen on JJK:n oma kasvatti ja nousi viime kaudella miesten edustusjoukkueeseen. Jo kaudella 2017 Nissinen pelasi isoja minuutteja Kakkosessa kun JJK:n reservijoukkue Villiketut taisteli Kakkosen pohjoislohkossa ja menneellä kaudella kertyi kokemusta Ykkösestäkin muutaman ottelun verran. Kokemusta miesten peleistä nuorelle miehelle on siis jo kertynyt ja hän lähteekin innolla kohti uutta kautta.

-Innolla lähdetään uuteen kauteen! Toimintatavat tulevat varmasti muuttumaan kun valmentaja vaihtui ja joukkue muuttuu, mutta odotan tulevaa kautta innoissani. Viime kausi oli omalta osalta vähän sekava kun olin sekä edustuksen että Villikettujen mukana. Ensi kauden tavoitteena onkin pysyä kunnossa ja päästä pelaamaan kaikki Kakkosen pelit. Kauteen 2017 verrattaessa lähtökohdat ovat itselläni paremmat, kun olen saanut lisää fyysisyyttä ja myös kokemusta miesten peleistä. On helpompi lähteä pelaamaan kun tietää mitä sieltä tulee vastaan.