JJK:n valmennukseen nuorta intoa kaudelle 2019! JJK on nimennyt päävalmentajan kaudelle 2019, edustusjoukkueen päävalmentajan saappaisiin astuu tulevaksi kaudeksi JJK:n juniorijoukkueiden valmennuksesta tuttu Basam Elfadl.

JJK on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Basam Elfadlin. JJK-taustainen ja nuori Basam sopii loistavasti JJK:n ilmeeseen ja strategiaan kun seura lähtee rakentamaan uutta alkua Miesten Kakkosesta. Hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen toteaa, että vaihtoehtoja valmennukseen oli useampia ja valinta ei ollut helppo, mutta hyvin perusteltavissa:

-Nyt lähdetään rakentamaan uutta alkua ja Basam sopii tähän todella hyvin. Halusimme valmentajan, joka edustaa ns. modernia valmentajatyyppiä. Täällä Jyväskylässä meillä on yliopisto, KIHU ja aluevalmennuskeskus, joten on tärkeää, että meillä on päävalmentaja, joka tuntee näiden tarjoamat mahdollisuudet. Basamin tausta liikuntatieteellisessä antaa tähän hyvät lähtökohdat. Hän on ollut pitkään mukana juniorijoukkueissamme ja viesti sieltä on ollut äärimmäisen positiivinen. Mielestämme Basam sopii ilmeeseemme erittäin hyvin ja tulee olemaan nuorelle joukkueelle erinomainen luotsi.

Basam, 26, on kuudennen vuoden liikuntatieteiden opiskelija Jyväskylän yliopistosta ja ollut mukana JJK:ssa jo vuoden 2013 syksystä. Basam on toiminut valmennustehtävissä useammassa juniori-ikäluokassa ja viimeiset kaksi vuotta hän on ollut B-junioreiden valmennustiimissä. Aikaisempaa kokemusta miesten joukkueista ei miehellä valmentajana ole, mutta uuteen haasteeseen hän hyppää innokkaana:

-Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästä. Tämä on jälleen uusi haaste ja askel eteenpäin omassa tekemisessä – pääsee tekemään ja kokemaan asioita isommassa mittakaavassa ja ympäristössä. Hyvät, jännittyneet fiilikset, mutta odotan jo paljon, että pääsisi näkemään jätkiä kasvotusten ja vetämään treenejä!

Junioripuolella Basam on ollut todella pidetty valmentaja ja on päässyt näkemään läheltä useita ikäluokkia. Näkemystä JJK:n juniorituotannosta miehelle on siis kertynyt. Tästä voi olla hyötyä myös kauden 2019 joukkueen rakentamisessa, jota aletaankin heti työstämään:

-Tapaamme jo tänään pelaajakoordinaattori Pekka Nykäsen kanssa ja kartoitamme joukkueen runkoa sekä mahdollisia uusia pelaajia. Joukkueen avoimet harjoitukset aloitetaan heti joulukuun alussa (4.12.).

Basamilla on vahva halu kehittyä ja kehittää muita. Samalla mentaliteetilla hän haluaa jatkaa tekemistään myös edustusjoukkueen päävalmentajana:

-Olen vielä urani alkutaipaleella, joten haluan jatkuvasti kehittyä itse ja sitä kautta auttaa muita eteenpäin. Tulevaisuudessa tavoitteenani on päästä toimimaan Suomen huipulla nuorten valmennuksessa, parhaassa mahdollisessa ympäristössä.

Tervetuloa Basam!

Lisää tulevan kauden valmennuskuvioista tiedotamme lähiaikoina, joten pysy kuulolla.

Harjoittelun edustusjoukkue aloittaa joulukuussa avoimilla harjoituksilla, joihin kuka tahansa on tervetullut näyttämään taitonsa. Ensimmäiset treenit ovat tiistaina 4.12. Killerillä.

JJK:n edustusjoukkueen avoimet treenit joulukuussa:

Tiistai 4.12. klo 19:00-21:00, Killeri, koko kenttä

Torstai 6.12. klo 9:00-10:00, Vehkahalli, 1/2 kenttä

Sunnuntai 9.12. klo 20:00-21:00, Vehkahalli, koko kenttä

Tiistai 11.12. klo 19:00-21:00, Killeri, koko kenttä

Torstai 13.12. klo 21:00-22:00, Vehkahalli, 1/2 kenttä

Sunnuntai 16.12. klo 20:00-21:00, Vehkahalli, koko kenttä

Tiistai 18.12. klo 19:00-21:00, Killeri, koko kenttä