JJK:n kasvatti Nooa Laine on päättänyt jatkaa uraansa ainakin tulevan kauden kettupaidassa. Kiinnostusta nuorta miestä kohtaan on tullut useammalta suunnalta, mutta lopulta tuttu sekä kehittävä ympäristö ja mahdollisuus taistella isosta roolista ensi kaudella sai pelaajan jäämään Jyväskylään.

– keskustelin usean pelaajan, valmentajan ja muiden tukijoiden kanssa tulevaisuudesta ja päädyin jatkamaan JJK:ssa. Luotan, että pystyn lunastamaan paljon peliaikaa ensi kaudella sekä edelleen kehittymään pelaajana, analysoi Laine päätöstään.

Viime kaudella Laine esiintyi 14 ottelussa ja teki upean maalin AC Oulua vastaan vieraskentällä. Muutenkin peliesitykset vakuuttivat läpi kauden, niin seuran kuin nuorten maajoukkuepaidassa.

– Nooa vakuutti viime kaudella ei ainoastaan peliesityksillään, vaan myös korkealla sitoutumisen tasollaan. Hän on erittäin älykäs nuori mies, joka haluaa miettiä päätöksiään usealta kannalta ja lopulta tehdä omat päätöksensä. Kävimme useita keskusteluita tulevaisuudesta Nooan kanssa jo kauden aikana ja olen erittäin iloinen, että hän päätti jäädä ensi kaudeksi, vaikka muitakin vaihtoehtoja oli pöydällä, kommentoi toimitusjohtaja Caius Forsberg Laineen päätöstä.

Edustusjoukkueen avoimet harjoitukset käynnistyvät uuden päävalmentajan Basam Elfadlin johdolla tiistaina 4.12., joten joulukuun aikana on tiedossa varmasti useita sopimusuutisia.