Ketuille kaksi sopimuspelaajaa lisää kun Vertti Lepo jatkaa ja Roope Järvinen siirtyy Vaajakoskelta JJK:hon.

Keskikenttäpelaaja Vertti Lepo, 18, jatkaa tulevalla kaudella Ketuissa. Viime kaudella edustusjoukkueeseen noussut nuori lupaus pääsi hakemaan tuntumaa niin Suomen Cupista kuin myös Ykkösestä. Sitä ennen Lepo pääsi pelaamaan kaudella 2017 Kakkosta Villikettujen mukana, joten kokemusta miesten peleistä on nuorukaiselle kertynyt jo mukavasti.

Treenit ovat olleet erittäin hyviä ja joukkueesta on muodostumassa kilpailukykyinen Kakkoseen. Innoissani odotan kauden alkua, kommentoi Lepo.

Maalivahti Roope Järvinen, 24, pelasi viime kaudella JJK:n tulevan kauden paikallisvastustajan FC Vaajakosken riveissä. Pelejä maalinsuulla kertyi viime kauden Kakkosessa kymmenkunta. Alunperin Lahdesta lähtöisin oleva pelaaja on aiemmin edustanut Kakkosen tasolla Lahti Akatemiaa.

JJK:ssa on ollut hyvä fiilis ja treeneissä tehdään asiat tosissaan. Olen tykännyt olla mukana ja näen JJK:n alueen vetovoimaisempana joukkueena. Joukkue on nuori, mutta taitava ja haluan olla parhaani mukaan auttamassa ja päästä pelaamaan. Lukeudun todennäköisesti joukkueen vanhimpiin, joten sitäkin kautta haluan olla avuksi, toteaa Järvinen.

Tervetuloa Roope Kettuperheeseen!

Varmista paikkasi ja ole osa Kettuperhettä myös tulevalla kaudella – osta kausikorttisi heti! Kausikorttien hinnat alkaen 49 € eli alle 4,5 euroa ottelu. Voit myös lunastaa oman paikkasi ja varmistaa pääsyn Harjun parhaille paikoille hintaan 95 €. Kausikortin voit ostaa suoraan verkosta tai paikanpäältä JJK:n toimistolta. Maksutapoina toimistolla hyväksymme pankkikortin ja käteisen lisäksi Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit (arvo 5 euroa) sekä sirullisen Smartum-kortin. Olethan yhteydessä etukäteen!

Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa. Vanha paikka tulee lunastaa 31.12.2018 mennessä, jonka jälkeen paikat vapautuvat yleiseen myyntiin. Vanhan paikkasi voit lunastaa TÄSTÄ.

Tällä kaudella vaihtoehtona myös Hyväntekeväisyyskausikortti. Hyväntekeväisyyskausikortit jaetaan vähävaraisille perheille yhteistyössä Hope ry:n kanssa ja se sisältää sisäänpääsyn kahdelle lapselle ja yhdelle aikuiselle. Tehdään yhdessä hyvää.

Huom. Katso myös paikkanumeroidut kausikortit lipunmyyntisivun alaosasta ja varmista parhaat paikat kaudelle 2019!

Nähdään Harjulla!