JJK vahvistuu kolmella uudella pelaajalla. Robin Saastamoinen ja Valtteri Lohi tuovat hyökkäyspäähän tulivoimaa ja vauhtia, puolustukseen fyysisyyttä tuo Masa Malen.

Kettujoukkue vahvistuu jälleen kolmella uudella pelaajalla, kasassa on nyt yhteensä 15 pelaajasopimusta. Lahden FC Reippaasta, JJK:hon siirtyvät hyökkääjä Robin Saastamoinen, 25 ja toppari Masa Malen, 23. Jyväskyläläinen hyökkäyspään pelaaja Valtteri Lohi, 23, siirtyy FC Blackbirdistä kettuihin.

Veikkausliigakokemustakin kerännyt isokokoinen Robin Saastamoinen on alunperin lähtöisin Mäntsälästä. Juniorivuosinaan Lahteen päätynyt Saastamoinen on pelannut FC Lahden, FC Lahti Akatemian, FC Kuusysin ja viimeisimpänä FC Reippaan paidassa. Kokemusta miesten peleistä on kertynyt pääosin Kakkosesta, mutta myös Veikkausliigasta.

-Olen innoissani uudesta kaupungista ja ympäristöstä. Treenien sisältö on ollut erinomaista ja henkilökohtaiset fysiikkaohjelmat on tehty ammattitaitoisesti. Kovasti tässä jo odottaa kauden alkua, hehkuttaa viime syksynä Jyväskylän yliopistossa opinnot aloittanut Saastamoinen.

Toppariosastoa vahvistamaan siirtyy niin ikään Veikkausliigassakin debytoinut, Masa Malen. Myöskin isokokoinen Malen on käynyt läpi kaikki Lahden seurat: FC Lahti, FC Lahti Akatemia, FC Kuusysi ja viime kaudella FC Reipas. Kakkosesta Malen on haalinut kokemusta kolmen kauden verran.

-Tosi hyvät fiilikset. Heti ensimmäiset harjoitukset vakuutti toiminnan laadukkuudesta ja siksi JJK oli helppo ratkaisu. Meillä on nuori, nälkäinen joukkue ja tuore valmennus. Itselleni tämä on ensimmäinen kausi Lahden ulkopuolella ja tarkoituksena on ottaa iso rooli ja auttaa joukkuetta mahdollisimman pitkälle, kertoo Malen.

Täydennystä oman kylän poikiin tuo hyökkäyksessä ja laiturina viihtyvä nopeajalkainen Valtteri Lohi. FC Blackbirdin kasvatti ja JJK:n A- ja B-junioreissa pelannut Lohi on kerännyt pelikokemusta miesten peleistä Kolmosessa FC Blackbirdissä, jossa myös maaleja on syntynyt runsaasti.

-Olen tosi hyvillä fiiliksillä. Valmennus on vakuuttanut todella hyvällä tietotaidollaan niin lajista kuin fyysisestä harjoittelusta. Tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, toteaa neljättä vuottaan Jyväskylän yliopistossa opiskeleva Lohi.

Tervetuloa Kettupaitaan!

Ensimmäiset harjoitusottelut sovittu

JJK – MiPK su 27.1. klo 10:15, Vehkahalli

JJK – MP su 3.2. klo 12:30, Vehkahalli

TPV – JJK la 16.2. klo 16:00, Pirkkahalli

JJK – TamU la 23.2. klo 19:30, Vehkahalli

Klikkaa itsesi kausikorttiostoksille nyt – koko kausi vain 49€!