Edessä kaikkien aikojen Kakkonen! Luvassa kuumia paikalliskamppailuita kun JJK palaa vaiherikkaiden vuosien jälkeen takaisin Miesten Kakkoseen. Kausikortit myynnissä nyt!

JJK:n kausikortit ovat nyt myynnissä. Varmista paikkasi ja ole osa Kettuperhettä myös tulevalla kaudella – osta kausikorttisi heti! Kausikorttien hinnat alkaen 49 € eli alle 4,5 euroa ottelu. Voit myös lunastaa oman paikkasi ja varmistaa pääsyn Harjun parhaille paikoille hintaan 95 €. Kausikortin voit ostaa suoraan verkosta tai paikanpäältä JJK:n toimistolta. Maksutapoina toimistolla hyväksymme pankkikortin ja käteisen lisäksi Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit (arvo 5 euroa) sekä sirullisen Smartum-kortin. Olethan yhteydessä etukäteen!

Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa. Vanha paikka tulee lunastaa 31.12.2018 mennessä, jonka jälkeen paikat vapautuvat yleiseen myyntiin. Vanhan paikkasi voit lunastaa TÄSTÄ.

Tällä kaudella vaihtoehtona myös Hyväntekeväisyyskausikortti. Hyväntekeväisyyskausikortit jaetaan vähävaraisille perheille yhteistyössä Hope ry:n kanssa ja se sisältää sisäänpääsyn kahdelle lapselle ja yhdelle aikuiselle. Tehdään yhdessä hyvää.

Huom. Katso myös paikkanumeroidut kausikortit lipunmyyntisivun alaosasta ja varmista parhaat paikat kaudelle 2019!

Nähdään Harjulla!

Tulossa tulikuumat derbyt!

Palloliitto vahvisti reilu viikko sitten, että JJK pelaa kaudella 2019 Miesten Kakkosen C-lohkossa. Lohkosta löytyy myös toinen jyväskyläläinen seura, FC Vaajakoski, joten tulevalla kaudella käydään tulikuumia taisteluita kaupungin herruudesta!

Kakkosen 2019 C-lohko

RoPS/2 – Rovaniemi
Hercules – Oulu
OLS – Oulu
PK-37 – Iisalmi
KuFu98 – Kuopio
GBK – Kokkola
JBK – Pietarsaari
VPS-juniorit – Vaasa
FC Vaajakoski – Jyväskylä
JJK – Jyväskylä
Jippo – Joensuu
SJK/2 – Seinäjoki