JJK murskasi MYPA:n vieraissa

08.05.2010

JJK haki lauantai-iltana upean 2-4 (1-1) vierasvoiton MYPA:n kotikentältä Myllykosken Saviniemestä.

JJK:n maaleista vastasivat Tommi Kari rangaistuspotkusta, Mika Lahtinen, debyytissään komean hyökkäyksen hienolla puskulla maaliin päättänyt Lasse Linjala, sekä niin ikään liigauransa avausosuman upealla laukauksella tehnyt Niko Markkula.

JJK meni ensimmäisellä puoliajalla 0-1 johtoon, kun Tommi Kari sijoitti itse hankkimansa rangaistuspotkun pomminvarmasti maaliin. Kotijoukkue tasoitti Antti Okkosen komealla vapaapotkulla.

Ottelu ratkesi toisen puoliajan alkupuoliskolla, kun Lahtinen ja Linjala osuivat peräkkäisistä hyökkäyksistä kesken isäntien vahvan painostuksen. Markkula iski 1-4 vastaiskusta ja Maxim Votinov tökkäsi MYPA:n lohdutusmaalin lisäajalla.

JJK siirtyi voiton myötä uudestaan Veikkausliigan piikkipaikalle. Joukkue on voittanut kaikki kolme vierasotteluaan.

– Ihan jees, jos voitetaan kauden kaikki vieraspelit, hienon ottelun keskikentän vasemmalla laidalla maalin ja maalisyötön höystämänä pelannut Tommi Kari veisteli pelin jälkeen.

JJK pääsee voiton siivittämänä viettämään ansaittua lepoviikkoa tiukan pelisuman päätteeksi. Seuraava peli on reilun viikon päästä maanantaina, jolloin vierailukohteena on vuorostaan Kuopio.