JJK:ssa vahvan debyyttikauden pelannut Jarkko Heimonen jatkaa seurassa!

Jarkko Heimonen, 19, jatkaa JJK:ssa myös tulevalla kaudella. Viime kaudella 14 ottelussa esiintynyt Heimonen tuo vauhtia ja intohimoa joukkueen puolustukseen ja laitapelaamiseen. FC Vaajakosken ja JJK junioreiden kasvatti lähtee luottavaisin mielin uuteen kauteen.

– Kovat on odotukset niin joukkueelta kuin itseltäni. Viime kausi ei mennyt odotusten mukaan ja nyt lähdetään rakentamaan uutta pohjaa henkilökohtaisina tavoitteina ehjä kausi sekä auttaa mahdollisimman paljon joukkuetta.

Joukkue jatkaa harjoituksia vuodenvaihteen jälkeen, jolloin luvassa on lisää sopimusuutisia

– Joulukuun treeneistä jäi erittäin hyvät fiilikset ja niissä oli tekemisen meininkiä. Päävalmentaja Basamilla on hyvä, moderni ote valmentamiseen ja olen varma, että meillä tulee olemaan kilpailukykyinen joukkue ensi kaudella, toteaa Heimonen.

Varmista paikkasi ja ole osa Kettuperhettä myös tulevalla kaudella – osta kausikorttisi heti! Kausikorttien hinnat alkaen 49 € eli alle 4,5 euroa ottelu. Voit myös lunastaa oman paikkasi ja varmistaa pääsyn Harjun parhaille paikoille hintaan 95 €. Kausikortin voit ostaa suoraan verkosta tai paikanpäältä JJK:n toimistolta. Maksutapoina toimistolla hyväksymme pankkikortin ja käteisen lisäksi Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit (arvo 5 euroa) sekä sirullisen Smartum-kortin. Olethan yhteydessä etukäteen!

Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa. Vanha paikka tulee lunastaa 31.12.2018 mennessä, jonka jälkeen paikat vapautuvat yleiseen myyntiin. Vanhan paikkasi voit lunastaa TÄSTÄ.

Tällä kaudella vaihtoehtona myös Hyväntekeväisyyskausikortti. Hyväntekeväisyyskausikortit jaetaan vähävaraisille perheille yhteistyössä Hope ry:n kanssa ja se sisältää sisäänpääsyn kahdelle lapselle ja yhdelle aikuiselle. Tehdään yhdessä hyvää.

Huom. Katso myös paikkanumeroidut kausikortit lipunmyyntisivun alaosasta ja varmista parhaat paikat kaudelle 2019!

Nähdään Harjulla!