Seuramme on isojen haasteiden edessä. Talouden alamäki on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Vaikka osa siitä johtuu seurasta riippumattomista syistä, on meidän avoimesti tunnustettava, että olemme epäonnistuneet talouden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Talous edellä oman alueen kasvateilla!

Edustusjoukkueen tiputtua toisena vuotena peräkkäin sarjatasoa alemmaksi tehden samalla negatiivista taloudellista tulosta, on meidän muutettava toimintatapojamme. Tavoitteemme on edelleen pelata oman kylän pojilla. Strategiamme on tukea entistä enemmän nuorien pelaajien kehittymistä kohti kansallista ja kansainvälistä huippua. Lähitulevaisuuden tavoite on taloudellisesti kestävä toiminta ja uskottavuuden palauttaminen.

Tarvtsemme apuanne arvoisa kettuperhe!

Ihmisten vapaa-ajasta käydään kovaa kilpailua. Uskomme talkoohenkeen, mutta emme ole osanneet välttämättä kutsua ihmisiä mukaan. Nyt haluamme pyytää koko seurayhteisöä mukaan toimintaan!

Jalkapallo ja JJK ovat edelleen lähellä usean jyväskyläläisen ja keskisuomalaisen sydäntä.

Jokaisella teistä on osaamista. Sinulle helppo tehtävä voi olla seuralle liian vaikea tai liian kallis toteuttaa. Me emme toimistolla osaa kaikkea ja resurssimme ovat entistä rajallisemmat.

Osaatko koodata? Osaatko keittää kahvia? Osaatko auttaa ottelutapahtumien kehittämisessä ja/tai olla mukana toteuttamassa niitä? Onko sinulla halu auttaa meitä tiedottamisessa ja sosiaalisen median kanavien käytössä. Tarvitsemme apua aina perinteisistä telttojen ja mainosten pystytystalkoista, markkinoinnin ideointiin, toteuttamiseen ja jakamiseen, jalkapallohenkisten kumppaneiden löytämiseen ym. ym. Kaikki apu on tarpeen!

Haluamme luoda yhdessä teidän kanssanne työryhmiä seuran toiminnan tueksi. Iloksemme voimme kertoa, että seuralegenda Tommi Kari on lupautunut vetämään digitaalisen markkinoinnin ryhmää. Muita ryhmiä voimme ideoida yhdessä.

Valitettavasti emme pysty rahallista korvausta antamaan arvokkaasta työstäsi, mutta voimme tarjota elämyksiä, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman seurasi toimintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä toimistolle ja tarjoa apuasi. Lupaamme vastata jokaiseen viestiin ja yhdessä etsiä keinoja, miten voisit lähteä mukaan talkoisiin.

Tavoitteenamme on olla kannattajiemme suuntaan avoimempi, kuuntelevampi ja houkuttelevampi yhteisö.

Yhdessä rakennamme entistä yhteisöllisemmän ja menestyvämmän Jyväskylän Jalkapalloklubin!

 

Nöyrin terveisin: JJK Keski-Suomi Oy hallitus

ps. tarvitsemme tukeasi jo nyt!

Tule mukaan ja osta ensi kauden tukikausikortti jo nyt yrityksellesi, itsellesi tai vaikka kaverillesi. Kahden taloudellisesti ja pelillisesti vaikean kauden jälkeen tarvitsemme todella apuanne, jotta voimme varmistaa ensi kauden rakentamisen.

VIP Kettuklubikortti 2019 – 570 € / kpl – VIP Pääkatsomo istumapaikkakortti 2019 – 250 € / kpl 

Voit maksaa kortin/kortit verkkopankissa. Kirjoita viestiosaan oma nimesi sekä valitsemasi kortti:

JJK Keski-Suomi Oy, FI69 5290 0220 3189 17 (maksamisen jälkeen lähetä yhteystietosi jjk@jjk.fi)

Voit myös ostaa toimistolta ja maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Perinteiset kausikortit tulevat myyntiin nettisivuillemme lähiaikoina.

Yhteydenotot / lisätietoa: jjk@jjk.fi, +358 (0)44 61 1712