Viimeksi JJK:ssa kaudella 2016 Ykkösessä esiintynyt Aleksis Lehtonen palaa takaisin Kettuihin!

JJK:n oma kasvatti ja nuoresta iästään huolimatta jo hurjasti pelikokemusta Ykkösestä ja Veikkausliigasta saanut ja myös juniorimaajoukkueissa esiintynyt Aleksis ”Aksu” Lehtonen, 21, tekee paluun Kettupaitaan. Kettufaneja Aksu ihastutti ensimmäisen kerran jo kaudella 2014. Tuolloin vasta 16-vuotias nuorukainen nousi edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon ja onnistui Ykkösen kaudella maalinteossa kolme kertaa.

Kaudella 2015 Aksu sai reilusti vastuuta ja pelasikin lähes kaikissa Ykkösen otteluissa. Läpimurtokaudellaan 17-vuotias viimeisteli maaleja tasaiseen tahtiin ja kauden saldona oli 7 maalia. Nuoren miehen peliesitykset herättivät kiinnostusta myös ylemmällä sarjatasolla ja kauden jälkeen hän solmikin sopimuksen SJK:n kanssa. Seinäjoella peliaikaa ei kuitenkaan tuntunut löytyvän ja Aksu pelasikin kaudella 2016 puolet kaudesta lainasopimuksella JJK:n paidassa. Ketuista lähtemisen jälkeen haasteita onkin riittänyt.

-Viime vuodet ovat olleet haastavia. On ollut paljon loukkaantumisia ja peliaikaa ei ole tullut säännöllisesti. Viime kaudella KTP:ssa pääsin kuitenkin hyvin pelaamaan. Tavoitteena onkin nyt saada ehjä kausi ja kehittyä niin pelaajana kuin lajin ulkopuolellakin.

Kortteliliigasta uransa aloittanut ja JJK:n junioriputken läpikäynyt Aksu on iloinen paluustaan kotiin.

-Hienoa palata kotikaupunkiin ja kasvattajaseuraan. Koen, että nyt on oikea aika palata seuraan, jossa puhaltaa positiiviset muutoksen tuulet, kommentoi Lehtonen.

Osta kausikortti nyt – koko kausi vain 49€!