harjun-stadion-opastekyltti-2017-04-19

 

Harjun Stadion kaudella 2018

Harjun stadion toimii kaudella 2018 pelipaikkana jokaisessa JJK:n edustusjoukkueen kotiottelussa. Kevyen rintapotkun päässä keskustasta sijaitseva stadion on niin maisemiltaan kuin tunnelmaltaan yksi Suomen parhaista pelipaikoista.

JJK:n otteluissa sisäänpääsy stadionille tapahtuu joko Ihantolantien puolelta pääportilta tai kaupunginpuoleisesta päädystä. Kausikorttilaisille ja ennakkolipun ostaneille löytyy Ihantolantien puolelta myös erillinen portti.

Stadionin vieressä sijaitseva Vesilinnan näkötorni tarjoaa panoraamapaikan koko kaupunkiin. Huimat näköalat ja herkullisen ruokailuelämyksen tarjoava ravintola toimii lisäksi JJK:n VIP-tilaisuuksien pitopaikkana ennen otteluita.

Palvelemme katsojiamme kioski- ja kahvilapalveluiden muodossa. Lisäksi Harjun stadionilta löytyy supersuosittu lasten leikkipiste pomppulinnoineen, anniskeluteltta, kettupiste fanituoteostoksia varten ja paljon muuta. Tervetuloa viihtymään peleihimme!

Harjun stadion

Katuosoite: Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä

Etäisyydet: Kompassi-aukio (keskusta) 400m, matkakeskus 800m, satama 1km

Katsomot: Pääkatsomossa 2200 numeroitua kuppipenkkiä, joista katettu 1600 paikkaa. Aurinkokatsomoissa ottelusta riippuen 800-1600 numeroimatonta istumapaikkaa.

Yleisöennätys: 5576 katsojaa (JJK vs HJK 6.8.2011)

Pysäköinti

Harjun pysäköintialueet ovat melko rajalliset. Suosittelemmekin matsiin saapumista kävellen tai pyöräillen!

Sepänaukion JAO:n oppilaitoksen viereiselle parkkipaikalle (vain JAO:lle merkityille paikoille) ja JAMK:n Rajakadun kampusalueen parkkipaikoille saa JJK:n ottelutapahtumien aikana jättää auton pidemmiksi ajoiksi, mitä normaalisti olisi sallittua. ”JJK-parkkiaika” alkaa aina kaksi tuntia ennen kotiottelun alkua ja päättyy tunti ottelun päättymisen jälkeen. Pysäköithän kuitenkin muutoin pysänköintisääntöjen mukaan ja Sepänaukiola vain merkityille JAO:n paikoille!

  • Lähin pysäköintipaikka sijaitsee Sepänaukiolla JAO:n oppilaitoksen vieressä noin 150 metrin päässä pääportilta. Paikoitustilaa löytyy reilulle sadalle autolle.  [Karttalinkki]
  • Rajakadun JAMK:n oppilaitoksen viereiseltä parkkipaikalta matkaa stadionille on noin 700 metriä.
  • Harjun kaupunginpuolella löytyy yksi P-alue, käynti Yliopistonkadun kautta.
  • Jyväskylän keskustasta on 400m kävelymatka Harjun stadionille ja samalla voit nauttia mukavista mäntymaisemista. Keskustassa sinua palvelevat parhaiten Jyväs-Parkin pysäköintitalot, myös kadunvarsilla on pysäköintipaikkoja.
  • Vesilinna VIP -asiakkaat voivat pysäköidä autonsa ravintolan viereen. Muistaa pyytää pysäköintilupa ravintolasta!

harjun-stadion-saapuminen-ja-pysakointi-2017

Liikuntaesteiset

Harjun pääportin edessä on kaksi pysäköintipaikkaa liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuville on varattu tilaa tasaiselta asfaltilta pääkatsomon edessä. Mahdolliset avustajat pääsevät ilmaiseksi otteluihin.

 

 

JJK:n kotikenttä Harjun stadion