jjk-tps-016_0510

Tärkeimmät arvomme

JJK on Suomen liikuttavin jalkapalloseura, jonka toiminnan ydinarvoja ovat paikallisuus, vastuullisuus ja rakkaus jalkapalloon.

 

Paikallisuus

Olemme keskisuomalainen jalkapalloseura. Vaikka kilpailemme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, paikallinen yhteisömme on tärkein voimavaramme ja syy olemassaoloomme. Edustusjoukkueen runko koostuu aina pääosin keskisuomalaista pelaajista.

Vastuullisuus

Tärkein yhteiskuntavastuullinen tehtävämme on laadukkaan ja vastuullisen junioritoiminnan toteuttaminen. Koko seuran toimintamallit pyritään rakentamaan kestäviksi, pitkäjänteisiksi ja menestyksestä riippumattomiksi.

Rakkaus

Haluamme että rakkautemme jalkapalloon ja JJK:hon näkyy seuran päivittäisessä toiminnassa. Näemme ja teemme asiat positiivisuuden kautta, yhdessä ja yhteisesti. Elämä on vain pieni osa jalkapalloa.

Paikallisuus näkyy läpi koko Kettuperheen: teemme työtä Jyväskylän ja Keski-Suomen jalkapallon hyväksi. Edustusjoukkueemme on koottu lähes täysin omista kasvateista.

Maahanmuuttajataustaisia jalkapallon avulla kotoutuneita pelaajia on joukkueessamme tällä hetkellä neljä, ja monikulttuuriset taustat näkyvät myös juniorijoukkueissamme. Jalkapallo toimii yhteiskunnallisena liimana alueellamme. Kotiseutuun kasvetaan, ja kasvatetaan kiinni.

2016-05-08 JJK-GrIFK 151 Web

Vastuullisuus toiminnassamme näkyy kasvatustyönä. Seurassamme opetetaan sosiaalisuutta, joukkueena toimimista, muiden huomioon ottamista. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen koulujen ja oppilaitosten kanssa ja huolehdimme, että pelaajamme suoriutuvat myös opinnoistaan.

Lapset ja nuoret oppivat terveellisen, liikunnallisen elämäntavan, vaikka kaikista ei huippujalkapalloilijoita tulisikaan. Edustusjoukkueemme pelaajat osallistuvat viikoittain juniorivalmennukseen ja toimivat paikallisina esikuvina.

2016-05-08 JJK-GrIFK 167 Web

Teemme aktiivista yhteistyötä myös Suomen Punaisen Ristin, Hope-yhdistyksen ja Pelastusarmeijan kanssa. Kaikessa tässä pyrimme pitkäjänteiseen kehittämistyöhön joka tunnustetaan erinomaisena.

Suomen Palloliiton kehityspäällikkö Henri Alhon sanoin: Palloliiton laatuauditointeihin perustuen voidaan sanoa, että JJK edustaa suomalaisen jalkapalloseuratoiminnan ehdotonta kärkeä yhdessä HJK:n ja Ilveksen kanssa.

Rakkaus lajiin yhdistää pelaajamme, seuratoimijat, vapaaehtoiset ja fanimme. Kettuperhe liikuttaa, koskettaa ja yhdistää.

Meille erilaisuus ei ole eriarvoisuutta, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan nauttimaan yhdessä tekemisestä, yhteisestä menestyksestä ja ainutkertaisista elämyksistä maailman parhaan asian äärellä!

jjk-kpv-27-05-2016-5DM_6851